Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ... Αττική Οδός: Ζητάμε συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία

Με ανακοίνωσή της η Αττική Οδός ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία και υπογραμμίζει ότι αυτή τη στι...








Με ανακοίνωσή της η Αττική Οδός ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία και υπογραμμίζει ότι αυτή τη στιγμή προέχει ο απεγκλωβισμός των οδηγών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.