Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν ξέρουν από που θα τους έρθει.... «Η ελληνοαμερικανική άσκηση στην Κρήτη είχε στόχο την Τουρκία» λένε οι τούρκοι!

Οι τούρκοι για ακόμη μια φορά θεωρούν μέσω του τύπου τους, ότι η πρόσφατη ελληνοαμερικανική άσκηση με το USS Harry S. Truman, είχε στόχο την...








Οι τούρκοι για ακόμη μια φορά θεωρούν μέσω του τύπου τους, ότι η πρόσφατη ελληνοαμερικανική άσκηση με το USS Harry S. Truman, είχε στόχο την..... Τουρκία.

Ως γνωστόν στις 4-5 Ιανουαρίου 2022, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν κοινή εκπαιδευτική άσκηση με την ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ (US Carrier Strike Group EIGHT, CSG- 8).

Κατά την διάρκεια της άσκησης υλοποιήθηκαν σενάρια σχετικά με την αντιαεροπορική άμυνα, τον ανθυποβρυχιακό πόλεμο και τον πόλεμο επιφανείας, ενώ αναφέρθηκε ότι η άσκηση οργανώθηκε στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ Ελλάδας και Ελλάδας ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2021.

“Όπως είναι γνωστό, οι ΗΠΑ έχουν πολλές βάσεις στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αλεξανδρούπολη και Τούρκοι ειδικοί αναφέρουν ότι στόχος των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα και της τελευταίας άσκησης με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο, είναι η Τουρκία”, αναφέρει τουρκική εφημερίδα.

Μεγάλη πλάκα βέβαια εκτός από τους τούρκους έχουν και τα χρηματοδοτούμενα όργανα της Μόσχας στην Ελλάδα για το πως "διαβάζουν" και μεταφέρουν κάθε είδηση...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.