Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλλιθέα: Οδηγός χειροδίκησε εναντίον αστυνομικού για να μην του κόψει κλήση

Επίθεση από έναν οδηγό δέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικός της Τροχαίας Καλλιθέας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , γύρω στ...








Επίθεση από έναν οδηγό δέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικός της Τροχαίας Καλλιθέας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , γύρω στις 4 τα μεσημέρι ο αξιωματικός της Τροχαίας Καλλιθέας σταμάτησε για να βεβαιώσει παράβαση στάθμευσης σε ράμπα ΑΜΕΑ έξω από γνωστό κατάστημα καλλυντικών στην λεωφόρο Θησέως 112.

Μόλις ο οδηγός του οχήματος το αντιλήφθηκε έγινε έξαλλος. Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον αστυνομικό βρίζοντας «θεούς και δαίμονες» αλλά και συγγενικά του πρόσωπα. Στη συνέχεια, και όσο ο αξιωματικός της Τροχαίας διατηρούσε ήρεμη στάση, ο 32χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος τόσο εκνευριζόταν. 

Κάποια στιγμή η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει καθώς ο οδηγός χειροδίκησε εναντίον του αστυνομικού. Του πήρε το μπλοκ παραβάσεων από τα χέρια, του χτύπησε το κράνος ενώ δεν δίστασε να πετάξει στο δρόμο και πινακίδες άλλου οχήματος που νωρίτερα είχαν αφαιρεθεί από τον αστυνομικό.

Περαστικοί και καταστηματάρχες , που κατέγραφαν με τα κινητά τους όσα συνέβαιναν, στην κυριολεξία τα έχασαν βλέποντας μια τέτοια συμπεριφορά την ώρα μάλιστα που η παράβαση ήταν φανερή καθώς είχε σταθμεύσει το όχημα του μπροστά από ράμπα ΑΜΕΑ και εμπόδιζε την κίνηση τους.

Ο αξιωματικός της Τροχαίας Καλλιθέας, διατηρώντας την ψυχραιμία του, ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και λίγο αργότερα στο σημείο έσπευσε μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ προκειμένου να συλλάβει και να οδηγήσει τον 32χρονο οδηγό στο Αυτόφωρο για τα περαιτέρω. Όσο για το πρόστιμο; Οι παραβάσεις του ΚΟΚ αμέτρητες και το ποσό που προβλέπεται μεγάλο. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν το «φράξιμο» της ράμπας σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή σαν την Καλλιθέα όπου ΑΜΕΑ κινούνται με μεγάλη δυσκολία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.