Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο! Τι δουλειά είχε το αεροπλάνο του Χαφτάρ στην Κύπρο και στο Ισραήλ;

Δημοσιογράφος επικαλέστηκε τις φωτογραφίες της εταιρείας «Flight Radar», που ειδικεύεται στην παρακολούθηση της εναέριας κυκλοφορίας Σύμ...









Δημοσιογράφος επικαλέστηκε τις φωτογραφίες της εταιρείας «Flight Radar», που ειδικεύεται στην παρακολούθηση της εναέριας κυκλοφορίας

Σύμφωνα με τα νέα του MAKAN, της αραβικής υπηρεσίας του Ισραηλινού Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Οργανισμού KAN, διεθνείς παρατηρητές εναέριας κυκλοφορίας παρατήρησαν ότι το αεροπλάνο του Χάφταρ προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ.

Οι παρατηρητές, που δήλωσαν ότι το αεροπλάνο του Χάφταρ απογειώθηκε ξανά από το αεροδρόμιο 2 ώρες αργότερα, δεν έδωσαν πληροφορίες για το ποιος βρισκόταν στο αεροπλάνο και πού πήγαινε.

Από την άλλη, ο στρατιωτικός ανταποκριτής του MAKAN Itay Blumental έγραψε χθες στον λογαριασμό του στο Twitter ότι το ιδιωτικό τζετ τύπου P4-RMA του Hafter προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν «μετά από διπλωματική παύση στη Νότια Κύπρο».

Ο Blumental επικαλέστηκε τις φωτογραφίες της εταιρείας «Flight Radar», που ειδικεύεται στην παρακολούθηση της εναέριας κυκλοφορίας, και ανέφερε ότι "το αεροπλάνο επέστρεψε στη Νότια Κύπρο δύο ώρες αργότερα".
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.