Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Εκκλησία της Κρήτης διαψεύδει δηλώσεις κληρικού περί οικονομικής συναλλαγής με το κράτος για το κλείσιμο ναών

Η Σύνοδος χαρακτηρίζει ανυπόστατη και εξόχως συκοφαντική την αναφορά και τονίζει ότι για την συμπεριφορά του κληρικού θα ακολουθηθούν τα πρ...







Η Σύνοδος χαρακτηρίζει ανυπόστατη και εξόχως συκοφαντική την αναφορά και τονίζει ότι για την συμπεριφορά του κληρικού θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα από τα αρμόδια Εκκλησιαστικά Όργανα

Στη διάψευση ανυπόστατης αναφοράς κληρικού περί οικονομικής συναλλαγής της Εκκλησίας με το κράτος για το κλείσιμο ναών την περίοδο της πανδημίας, προχώρησε η Εκκλησία της Κρήτης.

Σε ανακοίνωση, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, διαψεύδει κατηγορηματικά τις εν λόγω αναληθείς και απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες προέρχονται από κληρικό της Κρήτης. Η Σύνοδος χαρακτηρίζει ανυπόστατη και εξόχως συκοφαντική την αναφορά και τονίζει ότι για την συμπεριφορά του κληρικού θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα από τα αρμόδια Εκκλησιαστικά Όργανα.

Η Εκκλησία της Κρήτης καλεί όλους τους ανθρώπους να μην παρασύρονται από αναληθείς, ανυπόστατες και ανεύθυνες φήμες και τοποθετήσεις με αναφορά στην πανδημία και τους τρόπους αντιμετώπισής της οι οποίες δημιουργούν σύγχυση και διχασμό εις βάρος της υγείας των ανθρώπων. Και τονίζεται ότι η θέση της Εκκλησίας της Κρήτης είναι γνωστή και για θέματα πανδημίας είναι γνωστή και διατυπώνεται μόνο από την Ιερά επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.