Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιστέρι: Αντιεμβολιαστής νόσησε, η σύζυγός του τού είπε να φύγει από το σπίτι και την ξυλοκόπησε

  Έξαλλος έγινε ένας αντιεμβολιαστής στο Περιστέρι όταν το self test που έκανε βγήκε θετικό. Η σύζυγός του τού ζήτησε να φύγει από το σπίτ...

 





Έξαλλος έγινε ένας αντιεμβολιαστής στο Περιστέρι όταν το self test που έκανε βγήκε θετικό. Η σύζυγός του τού ζήτησε να φύγει από το σπίτι, για να μην κολλήσουν η ίδια και το παιδί τους, εκείνος θύμωσε πολύ και την ξυλοκόπησε, σύμφωνα με το Star.

H γυναίκα πήγε την περασμένη Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και μήνυσε τον σύζυγο της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές. Σε κατάσταση σοκ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω».

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των Αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση. Ο άνδρας ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και σε συνεχείς καυγάδες με τη σύζυγο του εξαιτίας του μη εμβολιασμού του, τον οποίο τελικά πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες.

Ο δικηγόρος του 46χρονου αναφέρει πως το ζευγάρι πλέον δεν είναι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.