Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛ.ΑΣ. για κακοκαιρία στην Αττική: Όχι άσκοπες μετακινήσεις, ειδικά στα βόρεια.... Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» σε βόρεια προάστια και Αττική Οδό

Το δεύτερο και ισχυρότερο κύμα της «κακοκαιρίας Ελπίς» είναι σε εξέλιξη και λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε να χιονίζει και σ...










Το δεύτερο και ισχυρότερο κύμα της «κακοκαιρίας Ελπίς» είναι σε εξέλιξη και λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε να χιονίζει και στο κέντρο της Αθήνας όπου σε πολλές περιοχές αρχίζει να το «στρώνει».

Η κυκλοφορία διεξάγεται με σημαντικά προβλήματα στα βόρεια προάστια της Αθήνας μέχρι και αυτή την ώρα, με το χιόνι να πέφτει πυκνό μέχρι και το κέντρο της Αθήνας.

Τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στα βόρεια προάστια με μεγάλες καθυστερήσεις στην περιοχή και οχήματα να κινούνται σημειωτόν στη λεωφόρο Πεντέλης.

Αρκετά οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί σε διάφορα σημεία καθώς δεν μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους χωρίς αλυσίδες.

Οδηγία στους κατοίκους της Αττικής και ειδικά όσους διαμένουν στα βόρεια προάστια να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις στέλνει η ΕΛ.ΑΣ λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν στην Αττική και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια, που επικρατεί έντονη χιονόπτωση, καθώς και σε περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr)».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.