Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα μάτια που κοιτάνε τη Θράκη ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ... Ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής συναντήθηκε με την οικογένεια Σαδίκ

Ο Πρόεδρος της τουρκικής βουλής Σεντόπ δέχθηκε την οικογένεια του αείμνηστου Σαδίκ Αχμέτ Ο Πρόεδρος της τουρκικής βουλής Σεντόπ συναντήθηκε...








Ο Πρόεδρος της τουρκικής βουλής Σεντόπ δέχθηκε την οικογένεια του αείμνηστου Σαδίκ Αχμέτ

Ο Πρόεδρος της τουρκικής βουλής Σεντόπ συναντήθηκε με την οικογένεια του αείμνηστου Σαδίκ Αχμέτ, υπερασπιστή των Τούρκων της Δυτικής Θράκης.

Ο Σεντόπ δέχθηκε στο γραφείο του την παραμονή της επετείου γέννησης του αείμνηστου Σαδίκ Αχμέτ, ηγέτη του αγώνα διεκδίκησης δικαιωμάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, τη σύζυγό του Ισίκ Σαδίκ, τα παιδιά του Λεβέντ και Φουντά και τα εγγόνια του.

Ο Σεντόπ στην ομιλία που έκανε κατά τη συνάντηση, δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Δυτική Θράκη και ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει τη στάση της απέναντι στις διμερείς και πολυμερείς διεθνείς συμφωνίες, ιδιαίτερα στη Συνθήκη της Λωζάνης, το δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα.



Ο Σεντόπ δηλώνοντας ότι αυτό το εξέφρασε και στους Προέδρους διεθνών οργανισμών που τον επισκέφθηκαν, τόνισε το εξής: «Υπενθυμίζουμε ότι οι διεθνείς οργανισμοί δεν είναι δυνατόν να αγνοούν τις πρακτικές που είναι αντίθετες με το δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Δυτική Θράκη.»

https://www.milletgazetesi.gr/bati-trakya/tbmm-baskani-sentop-merhum-dr-sadik-ahmetin-ailesini-kabul-etti

https://tourkikanea.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.