Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άδωνης για Σύνταγμα: «Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες»... Οι Πακιστανοί έβριζαν και κορόιδευαν και τον Μητσοτάκη!

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν όμως οι εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατά την αλλαγή του χρόνου στην κεντρική πλατεία της...





Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν όμως οι εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατά την αλλαγή του χρόνου στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, όπου χιλιάδες Πακιστανοί γιόρτασαν την έλευση του νέου χρόνου, την ώρα που οι Έλληνες τελούσαν υπό περιορισμούς και σαν να μην έφταναν αυτά απευθύνονταν με ύβρεις και κοροϊδίες στο πρόσωπο του πρωθυπουργού καλώντας τον να έρθει μαζί τους στο Σύνταγμα και υβρίζοντάς τον.

Την ίδια στιγμή ο ανιψιός του πρωθυπουργού και Δήμαρχος Αθηναίων βρισκόταν στον δικό του πλανήτη διασκεδάζοντας με Σάκη Ρουβά!

Για τις εικόνες με τους συνωστισμένους μετανάστες χωρίς προστατευτική μάσκα μίλησε το πρωί στον Ant1 o υπ. Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, «Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα».

Προσέθεσε πως οι αστυνομικοί του είπαν ότι έγινε ενημέρωση τους ότι δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος.

«Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο Youtube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου», συμπλήρωσε ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.