Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έχουμε πάνω από 40 θανάτους τα τελευταία 35-40 χρόνια» δήλωσε ο δήμαρχος Βούλας μετά το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari

Μουδιασμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά το φρικτό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό που βρήκε τραγικό τέλος στη μοιραία Ferra...









Μουδιασμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά το φρικτό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό που βρήκε τραγικό τέλος στη μοιραία Ferrari. Η τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της παραλιακής, στη Βούλα συγκεκριμένα, όπου έχουν καταγραφεί σειρά τροχαίων τα τελευταία χρόνια.

«Υπάρχει μια ατυχής ''παράδοση'', με αυτές τις κόντρες, τους άτυπους αγώνες που οργανώνουν κυρίως νεολαίοι, και μαζεύεται κόσμος από όλη την Αττική. Έχουν γίνει επιχειρήσεις από την Αστυνομία, αλλά συνεχίζονται οι κόντρες. Έχουμε πάνω από 40 θανάτους τα τελευταία 35-40 χρόνια στον παραλιακό δρόμο, μόνο στην Βούλα και στην Βουλιαγμένη και έχουμε δυστυχώς και άλλους τόσους στα «Λιμανάκια», όπου έχουμε και αυτούς τους αγώνες», επισημαίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 ο δήμαρχος Βούλας, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, για το σημείο όπου έχει γίνει «τάφος» για πολλούς οδηγούς.

Ερωτηθείς σχετικά με το τι θα έπρεπε να γίνει, απάντησε πως, «η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να νομοθετεί χωρίς εξαιρέσεις και πρέπει να πειθαρχούν άπαντες στους νόμους. Στο σημείο που έγινε το δυστύχημα το όριο είναι 70 χιλιόμετρα, αλλά ακόμη και αυτήν την ώρα διέρχονται αυτοκίνητα με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.