Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: 21χρονη είδε προκλητικές φωτογραφίες της στα social media - Η καταγγελία και οι έρευνες

Άγνωστος πήρε δύο φωτογραφίες της 21χρονης από το προσωπικό της προφίλ στο instagram και δημιούργησε δύο διαφορετικά προφίλ σε δύο πλατφόρμ...








Άγνωστος πήρε δύο φωτογραφίες της 21χρονης από το προσωπικό της προφίλ στο instagram και δημιούργησε δύο διαφορετικά προφίλ σε δύο πλατφόρμες που παραπέμπουν σε πορνογραφία

Μία περίεργη υπόθεση καλούνται να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί της Κρήτης με θύμα μία 21χρονη που είδε προκλητικές τις φωτογραφίες στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή κοπέλα, που μένει και εργάζεται στο Ηράκλειο, χθες εντόπισε ένα προφίλ στο instagram το οποίο περιείχε δικές της φωτογραφίες με προκλητικό περιεχόμενο.

Σε κατάσταση σοκ άρχισε να ψάχνει στα social media και είδε άλλον έναν λογαριασμό με τις δικές της φωτογραφίες σε μία άλλη πλατφόρμα.

Αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές με τους αστυνομικούς να ξεκινούν τις έρευνες.

Όπως διαπιστώθηκε, ένα άγνωστο -μέχρι στιγμής- άτομο πήρε δύο φωτογραφίες της 21χρονης από το προσωπικό της προφίλ στο instagram και δημιούργησε δύο διαφορετικά προφίλ σε δύο πλατφόρμες που παραπέμπουν σε πορνογραφία.

Ήδη οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να βρεθεί το άτομο ενώ τα προφίλ αναμένεται να «κατέβουν».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.