Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιωάννινα: Στην Πάτρα βρέθηκαν οι δύο ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί

Βρέθηκαν οι δύο ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί από το Κέντρο Προστασίας Παιδιού στα Ιωάννινα, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το enikos.gr. Το ...







Βρέθηκαν οι δύο ανήλικες που είχαν εξαφανιστεί από το Κέντρο Προστασίας Παιδιού στα Ιωάννινα, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το enikos.gr. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ανακοίνωσε ότι η περιπέτεια της Μαρίας Γ., 14 ετών και της Αλεξάνδρας Π., 17 ετών, έληξε σήμερα 12/01/2022 δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις φροντίζουν και τις αναζητούσαν.

Η Μαρία Γ. και η Αλεξάνδρα Π., βρέθηκαν στην Πάτρα και είναι καλά στην υγεία τους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Γ. και στην Αλεξάνδρα Π. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.
Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ανήλικα κορίτσια έφυγαν την Δευτέρα για το σχολείο, πήραν όμως μαζί όλα τα πράγματά τους και δεν επέστρεψαν σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Αμέσως οι υπεύθυνοι του Κέντρου Προστασίας Παιδιού ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία άρχισε να αναζητεί τις ανήλικες.

Κατά τις έρευνες προέκυψε ότι το μεγαλύτερο από τα δύο κορίτσια με το tablet που είχε μαζί του, επικοινώνησε μέσω messenger με την αδελφή του και είπε ότι είναι καλά αλλά ότι δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.