Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ «ΟΧΙ»... Τουρκια: Ρωτούν με αγωνία αν θα γλυτώσουν τα νέα πλοία τους από τα ελληνικά Rafale

Η Τουρκία ετοιμάζει τρία νέα πολεμικά πλοία για τη «Γαλάζια Πατρίδα» όμως οι Τούρκοι ρωτάνε τον επικεφαλής της τουρκικής αμυντικής βιομηχαν...







Η Τουρκία ετοιμάζει τρία νέα πολεμικά πλοία για τη «Γαλάζια Πατρίδα» όμως οι Τούρκοι ρωτάνε τον επικεφαλής της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας αν τα πλοία μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ελληνικά Rafale και τους πυραύλους τους.

Ο Ισμαήλ Ντεμίρ ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Twitter την αρχή της διαδικασίας για την κατασκευή τριών νέων πολεμικών πλοίων που θα ενταχθούν στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο της «Γαλάζιας Πατρίδας» και του προγράμματος Εθνικό Πλοίο (MILGEM).

«Η διαδικασία διαγωνισμού για το 6ο, 7ο και 8ο πλοίο ξεκίνησε. Στοχεύουμε να παραδώσουμε τα πλοία μας στο πολεμικό ναυτικό το συντομότερο δυνατό», ανέφερε ο Ισμαήλ Ντεμίρ.

Υπό άλλες συνθήκες οι Τούρκοι χρήστες του Twitter θα πανηγύριζαν για τα νέα πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Τώρα όμως οι Τούρκοι μία αγωνία την… έχουν για το αν τα πλοία αυτά θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ελληνικά Rafale και τους πυραύλους τους.

Επίσης ειδική αναφορά γίνεται από τους Τούρκους χρήστες του διαδικτύου στους Spike NLOS τους οποίος εγκαθιστά η Ελλάδα στα νησιά του Αιγαίου.

Σύμφωνα με τους Τούρκους οι ισραηλινοί πύραυλοι κάνουν αδύνατη την όποια επιχείρηση τουρκικού πλοίου στο Αιγαίο. Sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.