Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σα να κατέβηκε ΑΠ΄ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ... ΒΙΝΤΕΟ: Η πιο εντυπωσιακή επαναληπτική καραμπίνα DP-12 PUMP SHOTGUN Standard Manufacturing

Δείτε προσεκτικά αυτό το όπλο, δε μοιάζει με τα συνηθισμένα! Μοιάζει να έρχεται κατευθείαν από το διάστημα… Πρόκειται για ένα επαναληπτικ...




Δείτε προσεκτικά αυτό το όπλο, δε μοιάζει με τα συνηθισμένα! Μοιάζει να έρχεται κατευθείαν από το διάστημα… Πρόκειται για ένα επαναληπτικό λειόκαννο όπλο πρωτοποριακής σχεδίασης, αφού διαθέτει δύο κάννες, δύο θαλάμες και δύο αποθήκες 7 φυσιγγίων! Ονομάζεται DP-12 (Double BarrelPump Shotgun) και πωλείται πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες.




Μοιάζει εξωτερικά με τα γνωστά Kel-TEC KSG και UTS-15 τα οποία αν και εντυπωσιακής σχεδίασης εξακολουθούν να έχουν προβλήματα στην αξιοπιστία. Πως λειτουργεί αυτό το όπλο: 

Δύο φυσίγγια τοποθετούνται στις δύο θαλάμες με κάθε χειροκίνητη όπλιση, η σκανδάλη τραβιέται έπειτα 2 φορές, η πρώτη φορά πυροδοτεί το φυσίγγιο στη δεξιά κάννη και η δεύτερη φορά το φυσίγγιο στην αριστερή κάννη.

Με κάθε επόμενη χειροκίνητη όπλιση, δύο φυσίγγια τοποθετούνται στις δύο θαλάμες και ο κύκλος συνεχίζεται. Είναι ένα πολύ γρήγορο επαναληπτικό λειόκαννο όπλο αφού ένας εξοικειωμένος σκοπευτής μπορεί να πραγματοποιήσει 16 βολές σε 8 δευτερόλεπτα!

Οι δύο κάννες διαθέτουν σπείρωμα για διάφορα τσοκ, ακόμα και για αυτά που χρησιμοποιούνται για επιχειρησιακούς σκοπούς, π.χ. για διάνοιξη θυρών, αλλά και για άλλα αξεσουάρ. Μπορεί να δεχθεί μια μεγάλη ποικιλία aftermarketαξεσουάρ και μπορεί να πυροβολήσει οποιοδήποτε τύπο 12 gauge φυσιγγίου. Είναι ένα όπλο εργονομικής σχεδίασης, με καλό ζύγισμα και ισορροπία που προσφέρει καλό χειρισμό και μικρό λάκτισμα.

thinknews


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.