Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Αυτοκτόνησε (;;;) στις φυλακές ο Ρουμάνος που είχε κατηγορηθεί ότι “τσιμέντωσε” την σύντροφό του

< Νεκρός στις φυλακές Ναυπλίου βρέθηκε ο Ρουμάνος που είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε την σύντροφό του, Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία. Σύμφ...




<

Νεκρός στις φυλακές Ναυπλίου βρέθηκε ο Ρουμάνος που είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε την σύντροφό του, Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος πήγε σήμερα στο μπάνιο, πέρασε ένα σεντόνι στον λαιμό του και απαγχονίστηκε. Τον βρήκαν νεκρό οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο Ρουμάνος κρατείτο στο ίδιο κελί με τρεις Έλληνες, που είναι φυλακισμένοι εκεί εδώ και χρόνια και δεν είχαν δώσει κανένα δείγμα επιθετικότητας, ούτε είχαν εμπλακεί ποτέ σε επεισόδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε ο ίδιος ο Ρουμάνος κρατούμενος είχε δείξει σημάδια μελαγχολίας.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί και ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως αυτοκτονία, ωστόσο, θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του.

Η Μιχαέλα Τάνια Μπόρος, ξαδέλφη της Μόνικα Γκιους, ανέφερε στο newsit.gr: «Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που μόλις έμαθα. Δεν χαίρομαι καθόλου. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έκανε. Έπρεπε να είχε μιλήσει κάπου. Έμαθα ότι το κλίμα στη φυλακή ήταν πολύ κακό για αυτόν και πολλοί ήταν εναντίον του. Λένε ότι είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις. Εγώ θα ήθελα να είχε αναγνωρίσει το κακό που έκανε. Να είχε το θάρρος και τη δύναμη να το παραδεχτεί και να το ομολογήσει. Η πιο εύκολη λύση για τον ίδιο ήταν να βάλει τέλος στη ζωή του. Ήξερε ότι όλα ήταν εναντίον του και δεν άντεξε. Πραγματικά λυπάμαι πολύ».

Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος των συγγενών της αδικοχαμένης καθαρίστριας ανέφερε στο newsit.gr: «Στην Ελλάδα έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια η θανατική ποινή. Δεν θα ζητούσαμε ποτέ αυτός ο άνθρωπος να τιμωρηθεί με αυτόν τον τρόπο για το έγκλημα που διέπραξε. Ανώτερο όριο ποινής για ένα τέτοιο έγκλημα είναι η ισόβια ποινή κάθειρξης και αυτό θα ζητούσαμε. Όμως φαίνεται πως υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που οδηγεί το μυαλό ενός τέτοιου εγκληματία σε τύψεις και τον τιμωρεί να βλέπει μπροστά του τις εικόνες φρίκης που ο ίδιος προκάλεσε. Ας αναπαυθεί η ψυχή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.