Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκλητική σατανιστική επίδειξη πριν από τα Χριστούγεννα στο Ιλινόις (Βίντεο)

Οι σατανιστές τοποθέτησαν για άλλη μια φορά την εγκατάστασή τους στο Καπιτώλιο του Ιλινόις Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Σατανικός Ναός του Ι...





Οι σατανιστές τοποθέτησαν για άλλη μια φορά την εγκατάστασή τους στο Καπιτώλιο του Ιλινόις

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Σατανικός Ναός του Ιλινόις έστησε μια εορταστική έκθεση στην πολιτειακή ροτόντα του Καπιτωλίου (Springfield, ΗΠΑ), αναφέρει το abc7chicago.com.

Η έκθεση αναπαριστά τον Μπαφομέτ, που απεικονίζεται ως μωρό στα σπάργανα και τοποθετείται δίπλα σε μια χριστιανική οθόνη.

"Το Καπιτώλιο καλωσορίζει μια ποικιλία θρησκειών κάθε χρόνο για να επιδείξει αγάλματα κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Γι' αυτό θέλαμε να συμμετάσχουμε σε αυτό", δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Satanic Temple of Illinois. Περίπου 20 σατανιστές συγκεντρώθηκαν για τα εγκαίνια της έκθεσης την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου.

Ομάδες καθολικών κατήγγειλαν την έκθεση. Οι ενορίτες κρατούσαν πινακίδες που έγραφαν «Ο Σατανάς δεν έχει δικαιώματα» και «Η Μαρία συντρίβει το φίδι». Ένας τοπικός καθολικός επίσκοπος, ο Thomas John Paprocki, μίλησε έντονα αρνητικά για τη σατανιστική εγκατάσταση.
Μια πινακίδα από την πολιτεία του Ιλινόις στη ροτόντα γράφει εν μέρει: «Επειδή ο πρώτος όροφος του Καπιτώλιο είναι δημόσιος χώρος, οι κρατικοί αξιωματούχοι δεν μπορούν να λογοκρίνουν νομικά το περιεχόμενο της ομιλίας ή των εκθέσεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.