Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου αποκαλώντας την «Δολοφόνο»

Νέο επεισόδιο με αντιεμβολιαστές στην Πάτρα. Αυτή τη φορά η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, δέχθηκε φραστική επίθεση. Η κ...







Νέο επεισόδιο με αντιεμβολιαστές στην Πάτρα. Αυτή τη φορά η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, δέχθηκε φραστική επίθεση.

Η κ. Μαστοράκου, η οποία είναι και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, όπως δήλωσε θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσω του tempo24, η κ. Μαστοράκου έβγαινε από κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκε χθες ενημερωτική ημερίδα για την πανδημία. Τότε οι αντιεμβολιαστές, που βρίσκονταν απ’ έξω, απαίτησαν να της παραδώσουν έγγραφο εναντίον της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Όταν εκείνη αρνήθηκε να το παραλάβει, την έσπρωξαν και της επιτέθηκαν με υβριστικές εκφράσεις φωνάζοντας: “Είσαι δολοφόνος, ντροπή σου, δολοφονείς τα παιδιά μας”.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου απομακρύνθηκε τρέχοντας, όταν διαπίστωσε τις άγριες διαθέσεις των συγκεντρωμένων.

Όπως δήλωσε στο Tempo24.news, τη Δευτέρα θα βρεθεί στο γραφείο του αρμόδιου εισαγγελέα προκειμένου να τον ενημερώσει για το επεισόδιο αλλά και για τις δύο ακόμη φορές που έχει δεχθεί απειλές από άτομα του αντιεμβολιαστικού κινήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.