Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στου Ζωγράφου: Επιχειρηματίας αγνοείται περίπου για ένα χρόνο – Η σύντροφος του μιλάει για αρπαγή

Περίπου ένα χρόνο μετά την περίεργη εξαφάνιση του Ηλία Μπάνη, η σύντροφός του αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος για το τι συνέβη στ...







Περίπου ένα χρόνο μετά την περίεργη εξαφάνιση του Ηλία Μπάνη, η σύντροφός του αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος για το τι συνέβη στον άνθρωπό της, απευθύνθηκε στο «Φως στο Τούνελ».

Ποιοι και πως αιφνιδίασαν τον επιχειρηματία μέρα – μεσημέρι, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών;

Τι αναφέρει η σύντροφος του Ηλία Μπάνη 50 χρόνων, μιλώντας στο «Τούνελ»από το χώρο όπου «παίχτηκε» αυτή η τρομακτική ιστορία.

Κάποιες λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα, όπως ισχυρίζεται η σύντροφιος του «δείχνουν» αρπαγή.

Το τελευταίο επιβεβαιωμένο στίγμα του που κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου η σύντροφός του.

“Την ημέρα της εξαφάνισης κάτσαμε μαζί, φάγαμε πρωινό, μέχρι τις 12.30, πριν φύγει γύρισε μας φίλησε και έφυγε. Μίλησα μαζί του στις 4 παρά και μου είπε έρχομαι σπίτι. Μιλήσαμε με κάμερα για πέντε λεπτά, τον είδα και με έναν φίλο του, μου λέει ετοίμασε να φάω γιατί πεινάω και έρχομαι. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα μαζί του. Έπαιρνα συνέχεια και τίποτα” λέει η σύντροφος του, δίνοντας μια πρώτη εικόνα για το θρίλερ της εξαφάνισης.

Η σύντροφος του αγνοούμενου επιχειρηματία μίλησε στο τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» από το γκαράζ που χάθηκαν τα ίχνη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.