Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χριστούγεννα στο κρατητήριο... Στάθης Παναγιωτόπουλος: Υπάρχουν βίντεο και με άλλες δύο κοπέλες – Τι αποκάλυψε ο Λύτρας

Χριστούγεννα στο κρατητήριο θα περάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Τη Δευτέρα θα απολογηθεί. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακ...







Χριστούγεννα στο κρατητήριο θα περάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Τη Δευτέρα θα απολογηθεί. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του πρώην παρουσιαστή.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο συνήγορος 28χρονης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας είπε στον ALPHA ότι «ο εισαγγελέας είχε το δικαίωμα και εφάρμοσε την παράγραφο 4 του συγκεκριμένου νόμου που προβλέπει ότι εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων βλάψει ηθικά το θύμα ή προσπορίσει για τον εαυτό του περιουσιακό όφελος άνω των 120.000 ευρώ τιμωρείται με 10 χρόνια κάθειρξη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κακούργημα».

Ο κ. Λύτρας πρόσθεσε ότι «τώρα περιμένουμε τη Δευτέρα να απολογηθεί στον ανακριτή, θα δούμε τι θα πει στην απολογία του και μετά θα αποφασίσει ο ανακριτής και ο εισαγγελέας για το εάν θα διαταχθεί η προσωρινή κράτηση».

Ο ίδιος τόνισε ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ανέβασε τα βίντεο για να εκδικηθεί κάποια από τις κοπέλες. Δεν συσχετίζεται με εκδίκηση, αλλά με τη διαστροφή του συγκεκριμένου. Δεν μπαίνω σε θέματα σχετικά με το εάν έχει ασκηθεί ορθώς ή όχι η ποινική δίωξη. Είναι θέματα που θα προκύψουν στο δικαστήριο».

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα για άλλα δύο βίντεο

Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ότι έχει στην κατοχή του και άλλα δύο βίντεο, τα οποία του ήρθαν ανώνυμα.

«Κάποιες κοπέλες έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία για να δουν τι μπορούν να κάνουν» είπε χαρακτηριστικά, ενώ διευκρίνισε ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές κοπέλες, με τις οποίες δεν έχει επικοινωνήσει, αλλά έχει τα βίντεο του συγκεκριμένου με αυτές τις δύο κοπέλες. Στη μία περίπτωση τα χαρακτηριστικά της κοπέλας φαίνονται ξεκάθαρα, όπως υποστήριξε ο κ. Λύτρας.

Σχετικά με τον ισχυρισμό του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι είχε κατεβάσει τα βίντεο, ο κ. Λύτρας απάντησε ότι «κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί διότι ο συγκεκριμένος είχε δημιουργήσει ένα προφίλ με ένα όνομα που μάλιστα τελείωνε με το 63 (που ήταν η χρονολογία γέννησης) και τα βίντεο έχουν ανέβει από το δικό του προφίλ και δεν έχουν κατέβει ποτέ. Αυτό προκύπτει πολύ εύκολα και απλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.