Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχεται νέα κακοκαιρία με καταιγίδες αλλά και χιόνια - Προσοχή το Σαββατοκύριακο!

  Σύμφωνα με τον κ. Λαγουβάρδο, το νέο κύμα κακοκαιρίας που είναι σε εξέλιξη στη δυτική Ελλάδα, θα επηρεάσει απόψε (09.12.2021) και αύριο, ...

 





Σύμφωνα με τον κ. Λαγουβάρδο, το νέο κύμα κακοκαιρίας που είναι σε εξέλιξη στη δυτική Ελλάδα, θα επηρεάσει απόψε (09.12.2021) και αύριο, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, τη χώρα μας. Παρόλα αυτά, τονίζει ότι δεν περιμένουμε πολύ έντονα φαινόμενα, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι ενισχυμένοι νοτιάδες.

Όπως αναφέρει, “το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας, που θα επηρεάσει την χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο. Θα έχουμε μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στη δυτική Ελλάδα, αλλά θα” χτυπήσει” σχεδόν ολόκληρη τη χώρα με εξαίρεση τις περιοχές της ανατολικής Κρήτης και των Δωδεκανήσων, που φαίνονται να μην επηρεάζονται πολύ από αυτό το κύμα”.

Στη συνέχεια, υπογραμμίζει ότι” θα έχουμε χιόνια στα μεγάλα υψόμετρα και πιθανόν να φέρει και κάποιες χιονοπτώσεις σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας”.

Για την περιοχή της Αττικής, ο κ. Λαγουβάρδος επισημαίνει ότι θα δούμε ισχυρές βροχοπτώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.