Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός – Πλαστό πιστοποιητικό νόσησης με 200 ευρώ: Τι λέει η δικηγόρος του διαγνωστικού κέντρου

Η δικηγόρος του διαγνωστικού κέντρου που εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά νόσησης κορονοϊού, Χριστίνα Βρεττού, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και τ...







Η δικηγόρος του διαγνωστικού κέντρου που εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά νόσησης κορονοϊού, Χριστίνα Βρεττού, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” για τον σάλο που έχει προκληθεί.

“Δεν είχαμε γνώση του συμβάντος και το πληροφορηθήκαμε μέσα από το “Live News”. Ωστόσο, ερευνάμε την υπόθεση και συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία προκειμένου να τα παρουσιάσουμε στον Εισαγγελέα και εντός των επόμενων ημερών θα ασκηθεί μήνυση και ενδεχομένως αγωγή”, τόνισε.

Και συνέχισε: “Υπάρχουν υπόννοιες για το τι συνέβη. Στις εξωτερικές αιμοληψίες, οι εξωτερικοί λήπτες οφείλουν να ελέγχουν την ταυτοπροσωπία του ασθενούς με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς του. Έπειτα το εργαστήριο λαμβάνει το δείγμα και οφείλει να εξετάσει το δείγμα για το εάν είναι θετικό ή αρνητικό. Στην προκειμένη περίπτωση υπήρξε δείγμα και το δείγμα ήταν θετικό και η εξέταση ήταν ακριβής. Κάθε εργαστήριο επαφίεται πως θα εξεταστεί η ταυτοπροσωπία. Εμείς θα κινηθούμε νομικά στο γεγονός ότι η λήπτρια μας έφερε λάθος δείγμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.