Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ... «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται όλος αυτός ο ντόρος», είπε στους Αστυνομικούς ο Παναγιωτόπουλος!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να ασκήσει δίωξη σε βά...







Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να ασκήσει δίωξη σε βάρος του. Σημειώνεται ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο παρουσιαστής είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, το αδίκημα μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

Καθοριστική για τις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις ήταν η μήνυση που κατέθεσε η δεύτερη γυναίκα που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η γυναίκα προσέφυγε χθες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν βίντεο, στα οποία και αναγνώρισε τον εαυτό της, γεγονός που σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού.


Τι είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στους αστυνομικούς

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρουσιάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνοδεία του δικηγόρου του, το μεσημέρι της Τετάρτης. Εκεί, πραγματοποιήθηκε η σύλληψή του και ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός εμφανίστηκε προβληματισμένος, θορυβημένος και τρομαγμένος με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Στα πρώτα λόγια του προς τους αστυνομικούς, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ανέβασε ο ίδιος τα “ροζ” βίντεο στο διαδίκτυο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν είχε στη διάθεσή του τα συγκεκριμένα βίντεο, αλλά πλέον δεν τα έχει στην κατοχή του. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει στους αστυνομικούς μία προκλητική φράση, ότι “δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται όλος αυτός ο ντόρος”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.