Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι παθαίνει το αυτοκίνητό σας όταν περνάτε με φόρα από τα σαμαράκια; ΒΙΝΤΕΟ

drive_Μια Mercedes-Benz E-Class δοκιμάζει τις αντοχές της ανάρτησης περνώντας με ταχύτητα πάνω από κάθε λογής σαμαράκι. Το κανάλι Warp...






drive_Μια Mercedes-Benz E-Class δοκιμάζει τις αντοχές της ανάρτησης περνώντας με ταχύτητα πάνω από κάθε λογής σαμαράκι.

Το κανάλι Warped Perception στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μια Mercedes-Benz E-Class απογυμνωμένη από τα μέρη του αμαξώματος περνά με τέρμα γκάζι πάνω από τρία διαφορετικά είδη από σαμαράκια. Να θυμίσουμε πως το ίδιο αυτοκίνητο είχε πρωταγωνιστήσει πριν δύο χρόνια σε αντίστοιχο βίντεο με λακούβες.

Τα σαμαράκια (speed bumps) έχουν σχεδιαστεί για να προτρέπουν τους οδηγούς να μειώσουν την ταχύτητά τους όμως αρκετές φορές δεν είναι πλήρως ορατά με αποτέλεσμα οι τροχοί, τα φρένα και οι αναρτήσεις των αυτοκινήτων να δέχονται αρκετά μεγάλη καταπόνηση. Κάποια από τα σαμαράκια έχουν πιο ομαλή κλίση ενώ άλλα μοιάζουν κυριολεκτικά με λαστιχένια σκαλοπάτια προκαλώντας ακόμα χειρότερη ζημιά αν ο οδηγός δεν τους δώσει την απαραίτητη προσοχή. Όσοι λοιπόν έχετε αναρωτηθεί τι θα γινόταν αν περνούσατε με ταχύτητα πάνω από αυτά μπορείτε να δείτε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο.

Λόγω του ότι από το πολυτελές σεντάν έχουν αφαιρεθεί τα φτερά, η ανάρτηση είναι ορατή με γυμνό μάτι και μάλιστα σε αργή κίνηση χάρη στις ειδικές κάμερες με τις οποίες γυρίστηκαν οι δοκιμές. Επιπλέον, η απουσία προφυλακτήρων και αερόσακου έκαναν ευκολότερη την όλη διαδικασία.


Πηγή: Carscoops






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.