Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δείτε βίντεο: Δραματικές εικόνες εφήβων που κρέμονται στο κενό για να σωθούν από φωτιά κτιρίου στη Νέα Υόρκη

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Ο τέταρτος όροφος κτιρίου στη Νέα Υόρκη τυλίχθηκε την περασμένη Πέμπτη στις φλόγες και πάνω στην απεγνωσμ...





Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Ο τέταρτος όροφος κτιρίου στη Νέα Υόρκη τυλίχθηκε την περασμένη Πέμπτη στις φλόγες και πάνω στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να ξεφύγουν, δυο νεαροί, δεν το σκέφτονται και προχωρούν στο παράτολμο εγχείρημα

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι επτά τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων σοβαρά, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στο Alphabet City του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με μια «προχωρημένης έκτασης πυρκαγιά» στον τέταρτο όροφο με αρκετούς ανθρώπους παγιδευμένους μέσα στις φλόγες.

Δραματικά πλάνα αποτύπωσαν τη φωτιά να ξεπηδά από τα παράθυρα του κτιρίου, καθώς άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έμοιαζαν να προσκολλώνται σε σωλήνες έξω από το κτίριο σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι προσπάθειες δύο εφήβων να κρέμονται από τα παράθυρα του τετάρτου ορόφου, καθώς οι μαύροι καπνοί σκεπάζουν τον όροφο του κτιρίου.

Μια 18χρονη σκαρφάλωσε πρώτη, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, με τους πυροσβέστες να την παρακολουθούν να κρέμεται στο κενό. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας από τους 13χρονος έκανε το ίδιο. Οι έφηβοι κρατήθηκαν από έναν κίτρινο σωλήνα για να απομακρυνθούν από τις φλόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.