Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονίζει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή;»

Συγκλονίζει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που έπεσε από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη το 2016, θύμα cy...







Συγκλονίζει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που έπεσε από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη το 2016, θύμα cyber bullying, μιλώντας για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7, η Σταυρούλα Κοεμτζή αναφέρθηκε στην περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου σημειώνοντας ότι αισθάνθηκε πολύ άσχημα για την κοπέλα που έπεσε θύμα του και ότι μπορεί να την καταλάβει και να τη νιώσει.

«Ξέρεις τι θα ήθελα να πω στον ίδιο; Δεν θα ήθελα ούτε να τον βρίσω ούτε να φωνάξω. Θα ήθελα να του κάνω μια απλή ερώτηση: Έχεις μάνα; Θα μου έλεγε ναι. Έχεις αδερφή; Είναι γυναίκες… Αν το καταλάβαινε καλώς, αν δεν το καταλάβαινε, τι να πω; Είναι γυναίκες».

Όσο για το αν θα τιμωρηθεί ο μουσικός παραγωγός, η κυρία Κοεμτζή είπε: «Ίσως να τιμωρηθεί γιατί βλέπω ότι η κοπέλα πολύ καλά ενήργησε και πολύ καλά του έκανε καταγγελία και πολύ καλά, θα πρέπει να το φτάσει στα άκρα. Γιατί ο Στάθης και ο κάθε Στάθης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διασύρουν και να διαπομπεύουν και να χαλάνε κάποια όνειρα και ψυχές αθώων γυναικών και κοριτσιών», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Κοεμτζή έχασε τη ζωή της τον Νοέμβριο του 2016, πέφτοντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ (που βρίσκεται επί της οδού Λέοντος Σοφού στο κέντρο της πόλης), ενώ το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία αρχικά ως αυτοκτονία. Εισαγγελέας όμως διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, απειλούμενη από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Ωστόσο, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία για την ποινική ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων, έτσι η αντιεισαγγελέας πρότεινε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης.

Τον Δεκέμβριο του 2017, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της 22χρονης, ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 η μητέρα της 22χρονης Σταυρούλα, είχε ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου της Εισαγγελίας Γιαννιτσών, διαμαρτυρόμενη για τη μεγάλη καθυστέρηση στην εξέταση της υπόθεσης από τις Αρχές.

Ο θάνατος της Λίνας Κοεμτζή χαρακτηρίστηκε αυτοκτονία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο τον Σεπτέμβριο του 2020. Οι γονείς της δεν μπορούν να πιστέψουν πως η υπόθεση του θανάτου του παιδιού της μπήκε στο αρχείο κι επιμένουν πως η κόρη τους έπεσε θύμα εκβιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.