Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ.... «Γράφουν πως με έβαλαν με το ζόρι να κάνω το εμβόλιο για να πεθάνω και να πάρουν οι Τούρκοι το νησί», λέει η κυρά Ρηνιώ

Αν και μοναδική κάτοικος στην Κίναρο των Δωδεκανήσων εξέφρασε την επιθυμία μετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό να εμβολιαστεί και...







Αν και μοναδική κάτοικος στην Κίναρο των Δωδεκανήσων εξέφρασε την επιθυμία μετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό να εμβολιαστεί και να απαλλαγεί για πάντα από τον φόβο της πανδημίας.

Όπως αναφέρει λίγες ημέρες μετά στο protothema.gr η ερημίτισσα κυρά Ρηνιώ, εξαιτίας της δημοσιοποίησης του εμβολιασμού της έχει πέσει θύμα των αρνητών στο διαδίκτυο, που ούτε λίγο ούτε πολύ γράφουν πως όλο αυτό είναι ένα σχέδιο εξόντωσης της με σκοπό να δοθεί το νησί στους Τούρκους:

«Αισθάνομαι μια χαρά μετά το εμβόλιο και εύχομαι όλοι να ακολουθήσουν τον δρόμο και να εμβολιαστούν. Είναι ντροπή όσα λένε κι όσα κάνουν οι αρνητές. Δεν θέλεις να εμβολιαστείς μη μιλάς, μη λες κουβέντα για κανέναν και για τίποτα, κράτα το για τον εαυτό σου όχι να παίρνεις κι άλλους στο λαιμό σου. Για όνομα Θεού. Γράφουν στο διαδίκτυο πως με έβαλαν με το ζόρι να κάνω το εμβόλιο για να πεθάνω και να πάρουν έτσι οι Τούρκοι το νησί. Δεν ντρέπονται καθόλου, τι πράγματα είναι αυτά».

Αν και μοναδική κάτοικος της βραχονησίδας η κυρά Ρηνιώ έπεσε θύμα του ιού: «Εγώ είχα νοσήσει από κορωνοϊό και αποφάσισα έξι μήνες μετά, όπως λένε οι ειδικοί, να κάνω το εμβόλιο για να τελειώνω. Είχα νοσήσει τέλος Μαϊου αρχές Ιουνίου, όταν είχε έρθει εδώ ένα ψαράδικο. Οι άνθρωποι είχαν κορωνοϊό και δεν το γνώριζαν. Έκανα ελαφριά συμπτώματα και στο τεστ κορωνοϊού που μου έκανε η ομάδα Αιγαίου που ήρθε, βρέθηκα θετική στον ιό και εγώ και ο γιος μου, που είχε έρθει εκείνες τις ημέρες να με δει. Αισθανόμουν κόπωση, πονοκέφαλο, εντάξει δεν ήμουν και του θανατά».

Η κυρά Ρηνιώ έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο: «Έκανα το μονοδοσικό εμβόλιο και όλα μια χαρά. Λίγο με πόνεσε το χέρι μου στο σημείο που έγινε το εμβόλιο, αλλά τώρα είμαι εντάξει. Ο κόσμος πρέπει να εμβολιαστεί. Δυστυχώς από τον ιό ακόμα πεθαίνει κόσμος, τουλάχιστον έχοντας κάνει το εμβόλιο έχει μια ελπίδα. Μέχρι ώρας οι περισσότεροι που έχουν πεθάνει είναι ανεμβολιαστοί. Μόνο το εμβόλιο είναι η λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.