Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΞΕΡΑΝ... Οι «Ράδιο Αρβύλα» κατέβασαν βίντεο που άφηναν υπονοούμενα για τη βιντεοσκόπηση ιδιωτικών στιγμών

Νέα ερωτήματα για τη στάση των «Ράδιο Αρβύλα», στη σκιά του σκανδάλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δημιουργεί η παρατήρηση χρηστών του διαδ...







Νέα ερωτήματα για τη στάση των «Ράδιο Αρβύλα», στη σκιά του σκανδάλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δημιουργεί η παρατήρηση χρηστών του διαδικτύου ότι η ομάδα του Αντώνη Κανάκη αποφάσισε να «κατεβάσει» συγκεκριμένα βίντεο από το κανάλι της εκπομπής στο YouTube.

Σημειώνεται πως τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» έχουν υποστηρίξει επανειλημμένως ότι δεν γνώριζαν ούτε την κοπέλα-θύμα, ούτε καμία άλλη κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς και ότι εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter Georgy Zhukov ξεκινά τις αναρτήσεις του, λέγοντας πως από τους λογαριασμούς των «Ράδιο Αρβύλα» στα social media έχει εξαφανιστεί η εκπομπή της 25ης Νοεμβρίου 2021.

Όπως ο ίδιος λέει, δεν είναι μία τυχαία εκπομπή καθώς σε αυτή ο Αντώνης Κανάκης σχολιάζει τη διαρροή ενός βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από το Big Brother, το οποίο και διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο» είχε πει τότε.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΕΔΩ 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.