Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος σύμβουλος: «Θα πρέπει να χωρίσουμε το Αιγαίο σε δύο ίσα μέρη»... Τα ίδια λένε και θέλουν Ισλαμιστές και Κεμαλιστές!

Ο γνωστός μας σκληροπυρηνικός σύμβουλος ασφάλειας του Ερντογάν Μεσούτ Χακί Τζάσιν, έδωσε το σαφές στίγμα των ελληνοτουρκικών διαφορών, είτ...







Ο γνωστός μας σκληροπυρηνικός σύμβουλος ασφάλειας του Ερντογάν Μεσούτ Χακί Τζάσιν, έδωσε το σαφές στίγμα των ελληνοτουρκικών διαφορών, είτε έχουμε ισλαμιστές στην εξουσία, είτε τους (“ καλούς” για μερικούς ειδικούς στην Ελλάδα) Κεμαλιστές, που αφορά στην ουσία το ίδιο πράγμα.

Οι Τούρκοι θέλουν διαμοιρασμό του Αιγαίου σε δύο ίσα μέρη ( άγνωστο το πως αφού υπάρχουν τα νησιά μας), ενώ μας περιορίζουν στα 6 ναυτικά μίλια, μη επιτρέποντας καμία ελληνική έρευνα πέραν αυτής της απόστασης.

Το άλλο οξύμωρο που ετοιμάζει τώρα η Άγκυρα, για να δείξει καλό πρόσωπο σε Δύση και ΕΕ, αφορά κατά τον Τούρκο σύμβουλο, την δημιουργία “Τριμερούς” από Ισραήλ, Τουρκία, Ελλάδα, για πωλούν το φυσικό αέριο σε Ευρώπη και Αφρική.

Δηλαδή οι Τούρκοι θέλουν να ελέγχουν κοιτάσματα που δεν τους ανήκουν, ενώ θέλουν να έχουν λόγο για ότι γίνεται στην Α.Μεσόγειο, ακυρώνοντας τον αγωγό East Med, και άλλα έργα διασύνδεσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Όποιος Έλληνας πολιτικός ή κυβέρνηση συμφωνήσει με οποιαδήποτε από αυτές τις παράλογες απαιτήσεις των Τούρκων, θα βάλει “ταφόπλακα” στο μέλλον των Ελλήνων τα επόμενα 99 χρόνια, όσα και η δέσμευση μας στο υπερταμείο, που κάποιοι υπέγραψαν με ελαφριά την καρδιά μη αναλογιζόμενοι τι ακριβώς κάνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.