Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το ψευδοκράτος καλεί τη «μαμά» Τουρκία να «αναλάβει δράση κατά της Κύπρου»!

Το ψευδοκράτος ανεβάζει όλο και ψηλότερα τον πήχυ του θράσους…Με κάθε ανακοίνωση που εκδίδει τον ξεπερνά… Τώρα κατηγορεί την Κύπρο για τη σ...







Το ψευδοκράτος ανεβάζει όλο και ψηλότερα τον πήχυ του θράσους…Με κάθε ανακοίνωση που εκδίδει τον ξεπερνά…

Τώρα κατηγορεί την Κύπρο για τη συμφωνία της με την κοινοπραξία ExxonMobil – Qatar Petroleum, σε σχέση με την άδεια στο οικόπεδο 5.

Καμία αξία δεν έχουν οι δηλώσεις των ανύπαρκτων. Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στο κείμενο που τους υπαγόρευσαν από την Άγκυρα υπάρχει σαφέστατη απειλή κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας :

«Δεν είναι δυνατόν να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να παρακολουθούμε τις εσκεμμένες προσπάθειες της Ελληνοκυπριακής πλευράς να κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και να αγνοήσει όλα τις εποικοδομητικές
προτάσεις της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου και της Δημοκρατίας της Τουρκίας σχετικά με τις έρευνες υδρογονανθράκων στην περιοχή.
Μπροστά στην επιμονή της ελληνοκυπριακής πλευράς να διεξάγει τέτοιες δραστηριότητες, εμείς, σε συνεργασία με την Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, θα συνεχίσουμε αποφασιστικά να προστατεύουμε και να διαφυλάσσουμε τα δικό μας δικαιώματα και συμφέροντα στην περιοχή».

Η απειλή από την Τουρκία θα πρέπει να αξιολογηθεί και από την Λευκωσία και κυρίως από την Αθήνα που δε μπορεί να συνεχίζει να παριστάνει την ανήξερη για όσα συμβαίνουν στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.