Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το μυστήριο με τα «φωτάκια» σε παράταξη στον ουρανό της Κύπρου

Αντιμέτωποι με ένα μυστήριο θέαμα ήρθαν κάτοικοι της Κύπρου το Σαββατοκύριακο καθώς ο ουρανός γέμισε με “φωτάκια” τα οποία μάλιστα ήταν σε...







Αντιμέτωποι με ένα μυστήριο θέαμα ήρθαν κάτοικοι της Κύπρου το Σαββατοκύριακο καθώς ο ουρανός γέμισε με “φωτάκια” τα οποία μάλιστα ήταν σε παράταξη και κινούνταν με σταθερή ταχύτητα.



Μιλώντας στο sigmalive ο Προϊστάμενος της Αστρονομικής Εταιρείας Κύπρου, Χρύσανθος Φάκκας, έκανε λόγο για ένα πολύ εντυπωσιακό αλλά και μυστηριώδες θέαμα και μάλιστα την στιγμή που έγιναν ορατά το κινητό του δεν σταματούσε να χτυπά.

«Ξέρουμε ότι είναι ο Ελον Μάσκ με την εταιρεία SpaceX. Έχει μια εταιρεία με πολύ αξιόμαχη και ανταγωνιστική τεχνογνωσία σχεδόν όπως της NASA, η οποία προάγει την τεχνολογία και τη διαστημική τεχνολογία και τώρα εφαρμόζει κάποιες νέες τεχνολογίες με δορυφόρους και κάνει αυτές τις πτήσεις με τις οποίες ξαφνιάζει το κοινό», εξήγησε ο ίδιος.

Ερωτηθείς αν είναι επικίνδυνα τα στίγματα που φάνηκαν στον ουρανό είπε ότι «Δεν είναι επικίνδυνα τα φωτάκια που είδαμε στον ουρανό, η επιστήμη δείχνει ότι δεν διατρέχουμε κίνδυνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.