Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την έφεραν να γεννήσει στη Ζάκυνθο για να της πάρουν το μωρό – Η υπόθεση που εξετάζει η Αστυνομία

Αυτή την περίεργη υπόθεση «υιοθεσίας» εξετάζουν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Στην υπόθεση εμπλέκονται μία γυναίκ...







Αυτή την περίεργη υπόθεση «υιοθεσίας» εξετάζουν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Στην υπόθεση εμπλέκονται μία γυναίκα από τη Βουλγαρία που είναι η βιολογική μητέρα του βρέφους, ένα ανδρόγυνο Ζακυνθινών και η μητέρα του άνδρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ζακύνθου, πριν από 15 ημέρες η έγκυος από τη Βουλγαρία πήγε στο νοσοκομείο Ζακύνθου για να γεννήσει, συνοδευόμενη από μία ηλικιωμένη Ζακυνθινή, τον γιο της και την σύζυγό του.

Η ηλικιωμένη είπε ότι την έγκυο την είχαν στη δούλεψή τους πριν από ένα χρόνο και πως εκείνοι την συμβούλευσαν να έρθει από τη Βουλγαρία για να γεννήσει στη Ζάκυνθο. Αμέσως, τα λεγόμενά της έβαλαν σε υποψίες τους γιατρούς και τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Όταν μάλιστα τους είπε πως ξέρει ότι η ετοιμόγεννη δεν θέλει το παιδί και θα το «πάρουν» ο γιος και η νύφη της και γι’ αυτό την συνοδεύουν, το νοσοκομείο ενημέρωσε την αρμόδια κοινωνική υπηρεσία για τις υιοθεσίες και την εισαγγελία. Η εισαγγελία ζήτησε να παραμείνει στο νοσοκομείο η μητέρα και το παιδί, μέχρι να εκδοθεί απόφαση και πόρισμα από την κοινωνική υπηρεσία.

Απειλούσε ότι θα πετάξει το μωρό από το παράθυρο

Η απόφαση ήταν αρνητική ως προς την υιοθεσία του βρέφους από το ζευγάρι των Ζακυνθινών το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο. Μετά απ’ αυτό η εισαγγελία, αφού εξέτασε την υπόθεση και την συμπεριφορά της μητέρας απέναντι στο παιδί της, η οποία την μία στιγμή ήθελε να το δώσει και την άλλη το μετάνιωνε, αποφάσισε να της πάρει τον γονεϊκό έλεγχο και το παιδί να μεταφερθεί σε ίδρυμα.

Το νοσοκομείο ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας κατά την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης στην μητέρα από την Βουλγαρία, η οποία μόλις έμαθε ότι της αφαιρείται ο γονεϊκός έλεγχος και πως δεν μπορεί να το δώσει ούτε για υιοθεσία, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί ότι θα πετάξει το παιδί από το παράθυρο!

Τελικά αστυνομικοί και προσωπικό του νοσοκομείου πήραν το παιδί από τα χέρια της. Το αγοράκι που έχει κάποιο πρόβλημα με το βάρος μεταφέρθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις. Λίγη ώρα αργότερα η μητέρα, η οποία διατεινόταν ότι έχει κάνει άλλα 4 παιδιά, μόλις έφυγαν οι αστυνομικοί από το νοσοκομείο, βρήκε ευκαιρία, μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε.

Τις πτυχές της περίεργης αυτής υπόθεσης διερευνούν οι αρχές…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.