Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιλκίς: «Αν δεν τον σκότωνα, θα με σκότωνε» είπε ο πατέρας που πυροβόλησε με καραμπίνα τον γιο του!

Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία ενός 43χρονου από τον πατέρα του στο χωριό Ρύζια του Κιλκίς το πρωί τ...






Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία ενός 43χρονου από τον πατέρα του στο χωριό Ρύζια του Κιλκίς το πρωί της Τρίτης καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παιδοκτόνος είχε έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με την επιθετικότητα του παιδιού του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eidisis.gr πατέρας και γιος έμεναν σε διαφορετικά σπίτια στο χωριό, με τον 43χρονο να είναι ιδιαίτερα επιθετικός λόγω της χρόνιας εξάρτησής του από τα ναρκωτικά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του 43χρονου, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως φούρναρης, δεν άντεξε την επιθετικότητα του γιου του και γι’ αυτό ζούσε μόνος του εγκαταλείποντας το σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί.

Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, ο 43χρονος δημιούργησε επεισόδιο στη γειτονιά που έμενε, αλλά τελικά μπόρεσε και τον ηρέμησε ένας γείτονάς του. Το πρωί της Τρίτης ο 43χρονος φέρεται να πήγε στο σπίτι του πατέρα του, άρχισε να σπάει πόρτες και παράθυρα αλλά επειδή δεν υπήρξε αντίδραση από τον πατέρα του, αποχώρησε.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, όμως, ο 43χρονος επέστρεψε ξεκινώντας και πάλι να χτυπάει την εξώπορτα. Όταν τελικά μπήκε στο σπίτι βρέθηκε μπροστά στον πατέρα του που κρατούσε την καραμπίνα με την οποία τον πυροβόλησε.

«Αν δεν τον σκότωνα, θα με σκότωνε», φέρεται να είπε ο 71χρονος πατέρας σε γείτονά του αμέσως μετά το φονικό.

Την εικόνα διαφορών ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο περιέγραψαν νωρίτερα στο Newsbomb.gr πηγές από την περιοχή λέγοντας ότι «όπως φαίνεται θύτης και θύμα είχαν προβλήματα οικογενειακής φύσεως. Το θύμα έκανε χρήση ναρκωτικών και, λόγω αυτού, μεταξύ τους υπήρχαν εντάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.