Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ετσι μπορείτε να γιορτάσετε την Παραμονή την Πρωτοχρονιάς δύο φορές... Αρκεί μόνο «να μην ξέρετε τι έχετε»...

Υπάρχει μια εταιρεία που προσφέρει την δυνατότητα στους ανθρώπους να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δύο φορές! Παραμον...




Υπάρχει μια εταιρεία που προσφέρει την δυνατότητα στους ανθρώπους να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δύο φορές!




Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και πολλοί είναι οι άνθρωποι που ψάχνουν ιδιαίτερους τρόπους να την γιορτάσουν....

 Ωστόσο, όπως και κάθε χρόνο, είναι μια ευκαιρία για να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα και να αφήσουμε πίσω μας ότι άφησε η προηγούμενη χρονιά.

Σίγουρα υπάρχει ο πατροπαράδοτος τρόπος για να αλλάξει κανείς την χρονιά, ωστόσο για όσους έχουν “γερά” πορτοφόλια, υπάρχει και μια εναλλακτική λύση, η οποία περιλαμβάνει δύο πόλεις σε δύο διαφορετικές ηπείρους, ένα ιδιωτικό τζετ και περισσότερα από 250.000 δολάρια. Είναι σίγουρα ο πιο κομψός και ακριβός τρόπος για να γιορτάσει κανείς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να το κάνει από ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ και μάλιστα δύο φορές!

Τα πράγματα έχουν ως εξής: η εταιρεία PrivateFly προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι το οποίο ξεκινά από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 8 μ.μ. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι πελάτες της εταιρείας γιορτάζουν εκεί μέχρι τις 2 το πρωί την Πρωτοχρονιά και στη συνέχεια επιβιβάζονται στο αεροσκάφος για να κάνουν μια πτήση 13,5 ωρών στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Λόγω της διαφοράς ώρας, είναι και πάλι 8 μ.μ. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι επιβάτες της PrivateFly μπορούν να γιορτάσουν το νέο έτος ξανά!

Η εταιρεία προσφέρει δύο διαφορετικά πακέτα: το πακέτο ευεξίας ή την εορταστική πτήση. Οι επιβάτες που επιλέγουν το πρώτο πακέτο θα έχουν την ευκαιρία να κοιμηθούν και να προετοιμαστούν ξανά για πάρτι, κατά την διάρκεια της πτήσης μεταξύ του Σίδνεϊ και του Λος Άντζελες. Όσοι επιλέξουν το δεύτερο πακέτο, σημαίνει ότι θέλουν να “παρτάρουν” πίνωντας σαμπάνια και τρώγοντας χαβιάρι, μέχρι να φτάσουν στο Λος Άντζελες, όπου το πάρτι θα συνεχιστεί εκεί.

Η τιμή για την ναύλωση ενός αεροσκάφους της PrivateFly είναι 255.500 δολάρια, τα οποία είναι πάρα πολλά χρήματα, ωστόσο όσους δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα το κόστος πρόκειται να περάσουν δύο φανταστικές Πρωτοχρονιές!





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.