Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεκινάει ο πόλεμος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων: Όλα εξαρτώνται από την υποψηφιότητα Ν.Τραμπ

Οι προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ θα γίνουν σε τρία χρόνια αλλά ήδη οι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικάνων θέλουν να δικτυωθούν γιατί βλέπου...





Οι προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ θα γίνουν σε τρία χρόνια αλλά ήδη οι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικάνων θέλουν να δικτυωθούν γιατί βλέπουν πως μετά από μία κάκιστη (όπως όλα δείχνουν ότι θα είναι) τετραετία των Δημοκρατικών, όποιος πάρει το χρίσμα του προεδρικού υποψήφιου, έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι και ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όμως για τους Ρεπουμπλικάνους υποψήφιους υπάρχει ένα πρόβλημα: Η υποψηφιότητα του Ν.Τραμπ που θεωρείται σχεδόν σίγουρη για το 2024.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα πολιτικών ειδήσεων The Hill αν ο Ν.Τραμπ κατέβει εκ νέου υποψήφιος όλοι οι άλλοι υποψήφιοι απλώς θα παραμεριστούν από την πληθωρική του προσωπικότητα.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι και υποψήφιες για το χρίσμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αφήσει από την πρώτη στιγμή που εγκατέλειψε το Οβάλ Γραφείο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι προεδρικός υποψήφιος το 2024.

Πολλοί θεωρούν ότι ο χαρισματικός πρώην πρόεδρος έχει δικαιωθεί μέσα σε έναν χρόνο για όλα όσα έλεγε για ενδεχόμενη εκλογή Τ.Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ήδη θεωρείται μέσα σε ένα χρόνο από τις πιο αποτυχημένες ever...

Ο Ρον ΝτεΣάντις κυβερνήτης της Φλόριντα διατηρεί ζωντανές τις εικασίες για ενδεχόμενη προεδρική υποψηφιότητά του, όπως και ο πρώην αντιπρόεδρος του Τραμπ, Μάικ Πενς, μετά την εμπειρία που απέκτησε στη διάρκεια της αντιπροεδρίας του. Ζωντανές τις επιδιώξεις του για μία διεκδίκηση της προεδρίας, διατηρεί και ο Κρις Κρίστι, πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι.

Επίσης, η πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ, ο Τεντ Κρουζ που βρέθηκε απέναντι στον Τραμπ στους προκριματικούς του 2016, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, αλλά και η κυβερνήτης της πολιτείας Νότια Ντακότα Κρίστι Νόεμ, είναι ενδεχόμενο να λάβουν μέρος στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων.

Τη σχετική λίστα των εν δυνάμει υποψηφίων για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, συμπληρώνει και το όνομα του Λάρι Χόγκαν, κυβερνήτη του Μέριλαντ όπου πλειοψηφούν οι Ρεπουμπλικάνοι.

Εν ολίγοις αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του Ν.Τραμπ αν αυτός κατέβει για νέα υποψηφιότητα, όμως κανείς δεν δείχνει ικανός να τον κερδίσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.