Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Αύριο Τετάρτη στον εισαγγελέα οι αρνητές γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους σχολείο!

Μάχη με το χρόνο δίνουν εκπαιδευτικοί και ψυχολόγοι για να πείσουν αρνητές γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο πριν παρέμβει ο ει...







Μάχη με το χρόνο δίνουν εκπαιδευτικοί και ψυχολόγοι για να πείσουν αρνητές γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο πριν παρέμβει ο εισαγγελέας.

Σε δημοτικό του Αγίου Νικολάου Κρήτης, δύο παιδιά κινδυνεύουν να χάσουν τη χρονιά τους.

Τα παιδάκια που φοιτούν στη δευτέρα και τετάρτη τάξη του δημοτικού, δεν έχουν παρακολουθήσει κανένα μάθημα από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Το σχολείο έχει καλέσει τη μητέρα τους, η οποία έχει μιλήσει και με τον ειδικό ψυχολόγο, αρνείται όμως μέχρι αυτή τη στιγμή να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο.

“Δεν θέλω να φορέσουν μάσκα τα παιδιά μου γιατί έχουν αναπνευστικά προβλήματα, θα σκεφτώ αν θα τα στείλω στο σχολείο, δεν επιτρέπω να κάνουν self test ούτε το εμβόλιο” λέει η μητέρα τους.

Οι γονείς έξω από το σχολείο δηλώνουν οργισμένοι, “καταστρέφουμε τα παιδιά κρατώντας τα μακριά από τα θρανία” λένε μιλώντας στο STAR.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές θα δώσουν περιθώριο λίγων ημερών στους αρνητές γονείς και αν δεν συμμορφωθούν θα εφαρμοσθεί ο νόμος που προβλέπει, φυλάκιση μέχρι δύο χρόνια, αφαίρεση επιμέλειας και χρηματικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.