Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΑΝΑΤΟΣ! Με τιμές ήρωα η νεκρώσιμος ακολουθία του Ανθυπασπιστή Χ. Καραγκούνη.. Έπεσε στην Κύπρο το 1974...!!!

Το μεσημέρι τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του ήρωα Έφεδρου Ανθυπασπιστή (Πεζικού) Χαράλαμπου Καραγκούνη, στην Αρχαία Ολυμπία. Του Χρήστου...






Το μεσημέρι τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του ήρωα Έφεδρου Ανθυπασπιστή (Πεζικού) Χαράλαμπου Καραγκούνη, στην Αρχαία Ολυμπία.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ο Έφεδρος Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Χαράλαμπος Καραγκούνης, έπεσε μαχόμενος υπέρ Πίστεως και Πατρίδος το 1974, κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.


Η μετακομιδή και επίσημη τελετή υποδοχής των λειψάνων του, πραγματοποιήθηκε την 25 Νοεμβρίου 2021, στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας, μετά από ολοκλήρωση της διαδικασίας ανεύρεσης και ταυτοποίησης, στο πλαίσιο του προγράμματος εκταφών της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ) και του αντίστοιχου προγράμματος της Κυπριακής Δημοκρατίας.



Στη Νεκρώσιμο Ακολουθία του Ήρωα Χαράλαμπου Καραγκούνη, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Αρχαία Ολυμπία προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Γερμανού, σε ένδειξη τιμής και συμπαράστασης στην οικογένειά του, παρέστησαν ο Βουλευτής Ηλείας κ. Μιχαήλ Κατρίνης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος, ο Διοικητής της Διοίκησης Κέντρου (ΔΙΚΕ – IV ΜΠ «Πελοπόννησος») Υποστράτηγος Λεωνίδας Γιοβάνης, καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. enikos.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.