Tελευταια Νεα

Τρίτη, Δεκεμβρίου 07, 2021

ΑΠΟΦΘΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΝΤΑΝΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ: «ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ.» ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΕ,1952!
«Οι Νοτιοκορεάτικες φιλοαμερικανικές προδοτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι σκουπίδια που δεν έχουν δείγμα εθνικής ψυχής, για να μην πούμε τίποτα για την στοιχειώδη κατανόηση για την θεώρηση του έθνους και την κοινωνική και ιστορική εξέλιξη» – “Rodong Sinmun”, επίσημο όργανο του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, 27 Απριλίου 2006.
«Οι μαύροι, αυτά τα υπέροχα παραδείγματα της αφρικανικής φυλής που έχουν διατηρήσει τη φυλετική καθαρότητα τους χάρη στην ελάχιστη σχέση που έχουν με το πλύσιμο, βλέπουν στο έδαφός τους να εισβάλει ένα νέο είδος σκλάβων: Ο Πορτογάλος» – Τσε Γκεβάρα. Αυτό, και τα ακόλουθα αποσπάσματα, βρίσκονται στα ημερολόγιά του Τσε του 1952.

«Εμείς πάμε να κάνουμε για τους μαύρους ακριβώς ό, τι έκαναν οι μαύροι για την επανάσταση. Το οποίο είναι: Τίποτα» – Τσε Γκεβάρα
«Ο Νέγρος είναι νωχελικός και τεμπέλης και ξοδεύει τα χρήματά του σε επιπολαιότητες, ενώ ο Ευρωπαίος έχει μέλλον, είναι οργανωμένος και έξυπνος». - Τσε Γκεβάρα

«Οι Μεξικάνοι είναι μια μπάντα αναλφάβητων Ινδιάνων» – Τσε ΓκεβάραΗ θεωρία της«πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι ένα δηλητήριοκαι μια λογική αντι-επανένωσης(Βόρειας και Νότιας Κορέας) με στόχο να αποδυναμώσουν τη βασική ιδέα στην εποχή της ανεξάρτητης επανένωσης. Η αντεθνική λογική υποστηρίζεται στην Νότια Κορέα, σε αντίθεση με την επιδίωξη των συμπατριωτών μας» - 27 Απριλίου 2006 Κορεάτικο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA)

«Το πρώτο άτομο που χτυπήσαμε ήταν ο δήμαρχος, κάποιος που ονομαζόταν Cohen.Είχαμε ακούσει πολλά γι’ αυτόν, ότι ήτανΕβραίος, καθόσον ενδιαφερόταν για τα χρήματα, αλλά ήταν ένας καλού είδους» – Τσε Γκεβάρα


Pyongyang, 27 Απριλίου (KCNA) – Μια περίεργη φάρσα για να εξουδετερώσουν τα βασικά χαρακτηριστικά του έθνους της Κορέας και να φέρουν την «πολυφυλετική κοινωνία» ετοιμάζεται τώρα στη Νότια Κορέα. Σε αυτό το πλαίσιο η ‘Rodong Sinmun’ παρουσιάζει σήμερα ένα υπογεγραμμένο σχολιασμό, που μαρτυρεί αυτή τη φάρσα σαν μιαασυγχώρητη προσπάθεια να αναιρεθεί η ομοιογένεια του έθνους, κάνοντας τη Νότια Κορέα πολυφυλετική και αμερικανοποιημένη.
Το να αρνηθείς την ιδιαιτερότητα και τα πλεονεκτήματα του ομοιογενούς έθνους, τώρα που η επικυριαρχία και η αποικιοκρατία συνιστούν απειλή για τη μοίρα των αδύναμων εθνών είναι μια ύπουλη πράξη που αποδυναμώνει το πνεύμα του έθνους, λέει το σχόλιο και συνεχίζει: «Οι Νοτιοκορεάτικες φιλοαμερικανικές προδοτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι σκουπίδια που δεν έχουν δείγμα εθνικής ψυχής, για να μην πούμε τίποτα για την στοιχειώδη κατανόηση για την θεώρηση του έθνους και την κοινωνική και ιστορική εξέλιξη».


Η “Rodong Sinmun” επιτιμά τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας»

Εάν η ομοιογένεια του έθνους δεν φυλαχθεί, το έθνος και το πεπρωμένο των ανθρώπων δεν μπορεί να αμυνθεί από τις κινήσεις των Αμερικάνων επικυρίαρχων και η προσπάθεια των Ιαπώνων αντιδραστικών που θέλουν να εισβάλουν στη Κορέα, μια θέληση που αποκαλύπτεται από την αξίωση τους για τη Νησίδα Tok, δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Η θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι ένα δηλητήριοκαι μια λογική αντι-επανένωσης με στόχο να αποδυναμώσουν τη βασική ιδέα στην εποχή της ανεξάρτητης επανένωσης. Η αντεθνική λογική υποστηρίζεται στην Νότια Κορέα, σε αντίθεση με την επιδίωξη των συμπατριωτών μας. Αυτό αποδίδεται στην εγκληματική απόπειρα των φιλο-αμερικανικών στοιχείων όπως το Μεγάλο Εθνικό Κόμμα να κάνουν τον βορά και το νότοδιαφορετικές καταγωγές, μπλοκάρουν την εποχή της επανένωσης της 15ης Ιουνίου και να αναζητήσουν τη μόνιμη διαίρεση του έθνους και τη χειραγώγηση του από τις ΗΠΑ από το παρασκήνιο.

Ο σχολιασμός καλεί τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα της Νότιας Κορέας να απορρίψουν αποφασιστικά τιςαντεθνικές κινήσεις των συκοφαντικών προδοτικών δυνάμεων νααμαυρώσουν την καταγωγή του κορεατικού έθνους και να το απολέσουν, καθώς θα στερείται του ‘Juche’ (Τζούτσε)* χαρακτήρα και του εθνικού χαρακτήρα.- 27 Απριλίου 2006 Κορεάτικο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

* Το Τζούτσε είναι η επίσημη πολιτική ιδεολογία που ανέπτυξε ο «Μεγάλος Ηγέτης» Κιμ Ιλ Σουνγκ και βασίζεται στον μαρξισμό-λενινισμό, σύμφωνα με την οποία ένα κράτος πρέπει να είναι ανεξάρτητο και αύταρκες, ώστε να μην εξαρτάται οικονομικά, στρατιωτικά ή πολιτικά από τις μεγάλες δυνάμεις.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

« Προηγουμενη
Επομενη »