Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η μ@λ@κι@ σκοτώνει: Περίπου 100 Γερμανοί πεθαίνουν τον χρόνο την ώρα του… αυνανισμού

Το ποσοστό του ενός έως δύο ανθρώπων στο ένα εκατομμύριο δεν ακούγεται και πολύ μεγάλο. Ούτε προκαλεί κάποια ανησυχία στο πρώτο άκουσμα. Ότ...




Το ποσοστό του ενός έως δύο ανθρώπων στο ένα εκατομμύριο δεν ακούγεται και πολύ μεγάλο. Ούτε προκαλεί κάποια ανησυχία στο πρώτο άκουσμα. Όταν όμως ρωτήσει κάποιος το λόγο μπορεί και να ανησυχήσει. Περίπου λοιπόν 80 με 100 Γερμανοί χάνουν τη ζωή τους την ώρα του… αυνανισμού.







Το RT ανέφερε σε δημοσίευμά του ότι όλο και περισσότερα άτομα αναζητούν επικίνδυνα κόλπα για να φτάσουν σε κορύφωση αυξημένης απόλαυσης. Ο ιατροδικαστής Χάραλντ Βος δήλωσε στη Bild ότι «τα πιο κοινά αίτια, είναι η ασφυξία και το ηλεκτροσόκ, αν και, είναι δύσκολο να γίνουν ακριβείς μετρήσεις, για ευνόητους λόγους. Οι συγγενείς των νεκρών, που κάποιες φορές βρίσκουν τους δικούς τους σε... ανάρμοστες θέσεις και στάσεις, κάποιες φορές αφαιρούν στοιχεία από τον χώρο, λόγω ντροπής».




Ο 59χρονος γιατρός ανέφερε επίσης ότι οι υποθέσεις είναι πολλές περισσότερες αλλά δεν αναφέρονται λόγω της φύσης των θανάτων. Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε ότι «έχω δει μόλις πέντε περιπτώσεις στην τριακονταετή καριέρα μου».

Τέλος ο ιατροδικαστής επισημαίνει ένα στοιχείο που έχει και αυτό το ενδιαφέρον του: «Εάν η αστυνομία διαπιστώσει πως ο θάνατος του θύματος ήταν ατύχημα, με το θύμα να είναι γυμνό, να υπάρχει πορνογραφικό υλικό, να μην υπάρχει αποχαιρετιστήριο σημείωμα, να υπάρχει καθρέφτης κοντά, τότε η σορός δεν φτάνει στους ιατροδικαστές».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.