Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ισλαμικός Άξονας ΑΠΕΙΛΕΙ την Ελλάδα...!!! Η πακιστανική Φρεγάτα PNS ALAMGIR απέναντι από τα Δωδεκάνησα...!!!

Το πακιστανικό ΠΝ έρχεται στην Α.Μεσόγειο-Σχέδια για τουρκικό άξονα κατά των χωρών της Α.Μεσογείου ετοιμάζει η Άγκυρα Ηφρεγάτα ALAMGIR του ...







Το πακιστανικό ΠΝ έρχεται στην Α.Μεσόγειο-Σχέδια για τουρκικό άξονα κατά των χωρών της Α.Μεσογείου ετοιμάζει η Άγκυρα

Ηφρεγάτα ALAMGIR του Πολεμικού Ναυτικού του Πακιστάν είναι ελλιμενισμένη στην τουρκική ναυτική βάση του AKSAZ, μετά την συμμετοχή της στην τουρκική άσκηση DOGU AKDENIZ-21 που διεξήχθη στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η θαλάσσια φάση της συμμετοχή της πακιστανικής φρεγάτας που περιελάμβανε συμμετοχή στην τουρκική ναυτική άσκηση, εμπεριείχε ευρύ φάσμα ναυτικών ασκήσεων και επιχειρήσεων.


Ο αντιναύαρχος Zahid Ilyas εκπροσώπησε το Πολεμικό Ναυτικό του Πακιστάν στην τουρκική άσκηση.

Κατά την άφιξη στο τουρκικό λιμάνι, ο Πακιστανός διοικητής της Αποστολής Πλοίαρχος Azhar Mahmood μαζί με τον καπετάνιο της Φρεγάτας PNS ALAMGIR, είχαν συνάντηση με υψηλόβαθμους αξιωματικούς του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, συμπεριλαμβανομένου του Τούρκου Α/ΓΕΝ.

Κατά τη διάρκεια τους, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και η συμβολή του Πακιστανικού πολεμικού Ναυτικού στην “περιφερειακή ειρήνη και την ασφάλεια στην Α.Μεσόγειο.

Το Πολεμικό Ναυτικό του Πακιστάν, σύμφωνα με ανακοίνωση, “παραμένει πάντα προσηλωμένο στο να διαδραματίσει καίριο ρόλο του στη διασφάλιση της θαλάσσιας ασφάλειας στην Μεσόγειο, ενώ η συμμετοχή του στην άσκηση DOGU AKDENIZ-21, αποσκοπεί στη διασφάλιση της ασφάλειας της ελεύθερης ναυσιπλοΐας.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο λιμάνι, η Φρεγάτα PNS ALAMGIR συμμετείχε σε διμερή τουρκική άσκηση με την επωνυμία TURGUTREIS-VI με πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού.

Ως στενοί στρατιωτικοί σύμμαχοι, το πακιστανικό και τουρκικό πολεμικό ναυτικό διατηρούν θερμές και στενές σχέσεις έχοντας όμως σαφείς βλέψεις πλέον σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο αφού η Άγκυρα προωθεί τον δικό της άξονα στην περιοχή κατά του γνωστού άξονα ( Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου-Γαλλίας).

Οι συνεργασίες μεταξύ των δύο πολεμικών ναυτικών περιλαμβάνουν τακτικές ασκήσεις, επισκέψεις σε λιμάνια, προγράμματα αμοιβαίας εκπαίδευσης και συνεργασία στον τομέα των πληροφοριών.

Η Άγκυρα καλεί τους Πακιστανούς στο Αιγαίο με κάθε ευκαιρία έχοντας τη δική της ατζέντα και σχέδια σαφέστατα.

Το Πακιστάν είναι η κύρια χώρα σε αυτό το τουρκικό σχέδιο, αφού Τούρκοι και Πακιστανοί αποφάσισαν και υλοποιούν την μόνιμη παρουσία μονάδων επιφανείας και αεροσκαφών του πακιστανικού ΠΝ στην τουρκική επιχείρηση “Ασπίδα της Μεσογείου”, την οποία έχει ενεργοποιήσει η Άγκυρα που εποφθαλμιά θαλάσσια οικόπεδα κοντά στο Καστελόριζο.

Η Άγκυρα και προσωπικά ο Ερντογάν θέλει να εξοπλίσει το πακιστανικό ΠΝ για να τον βοηθήσει στην Α.Μεσόγειο μαζί με το Κατάρ, το Ιράν κά ώστε να δημιουργηθεί ο αποκαλούμενος τουρκικός άξονας κατά των χωρών της περιοχής.

Έτσι γίνεται κατανοητό ότι εδώ έχουμε μια «σχέση» κάτι παραπάνω από φιλική, που αγγίζει τα όρια της αμυντικής συμμαχίας για κοινούς σκοπούς στην Μεσόγειο αλλά και τον Ινδικό Ωκεανό.

Ο ισλαμικός άξονας που επιχειρεί να φέρει στη Μεσόγειο ο Ερντογάν, είναι το “κλειδί” των μελλοντικών εξελίξεων ενός πιθανού “ισλαμικού ή τουρκικού ΝΑΤΟ”, το οποίο αποτελεί και τον διακαή πόθο του Ερντογάν, ο οποίος κινείται "ανεξέλεγκτος" στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.