Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: «Είμαι ανακουφισμένος» δηλώνει ο δικηγόρος που υπερασπιζόταν τον δολοφόνο της μητέρας του χωρίς να το ξέρει

Η τροπή που πήρε το έγκλημα στο Βόλο, μοιάζει να είναι βγαλμένη από ταινία και όμως είναι αληθινή. Μετά τη σύλληψη του 39χρονου για τη δολο...







Η τροπή που πήρε το έγκλημα στο Βόλο, μοιάζει να είναι βγαλμένη από ταινία και όμως είναι αληθινή. Μετά τη σύλληψη του 39χρονου για τη δολοφονία της νονάς του, το DNA του αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει μία άλλη γυναίκα πριν από 12 χρόνια. Η γυναίκα αυτή, ήταν η μητέρα του… δικηγόρου του!

Του ανθρώπου δηλαδή, που κλήθηκε να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο, μη γνωρίζοντας και ο ίδιος την τραγική αλήθεια.

Ο δικηγόρος πάντως, δηλώνει ανακουφισμένος που έστω και μετά από 12 χρόνια, εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία της μητέρας του.

Ο δικηγόρος, ενημερώθηκε το πρωί από τους αστυνομικούς για την εξέλιξη των ερευνών και τη διασταύρωση του DNA του 39χρονου, με δείγμα DNA που είχε ληφθεί από τα νύχια της μητέρας του μετά τη δολοφονία.

Σε δηλώσεις του στο taxydromos.gr ο δικηγόρος είπε για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις: «Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

Το χρονικό του εγκλήματος με θύμα την μητέρα του δικηγόρου

Η 69χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε το απόγευμα της 12ης Αυγούστου του 2009. Είναι άγνωστο το κίνητρο του εγκλήματος εκείνου, αφού δεν είχε διαφανεί πως ο δολοφόνος είχε πάρει κάτι από το σπίτι του θύματος, όπως θα έκανε 12 χρόνια αργότερα, όταν σκότωσε την 75χρονη νονά του για 2.000 ευρώ.

Το θύμα τότε, είχε βρεθεί νεκρό, μέσα στο σπίτι, από την κόρη του, σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης μπαινόβγαινε στο σπίτι γιατί στο ίδιο τριώροφο οίκημα έμεναν οι παππούδες του. Η 69χρονη έμενε στον τρίτο όροφο και οι παππούδες του στο ισόγειο.

Η γυναίκα είναι 20 μαχαιριές στο κορμί της, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη. Το ντύσιμο του θύματος και τα σερβίτσια με μπολ παγωτού στο τραπέζι έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια. Επί 12 χρόνια παρέμενε άγνωστος…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.