Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στο Μενίδι: Ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει... Έγινε ΡΟΜΠΑ πανελληνίως μετά την διαπόμπευση εύσωμης κοπέλας!

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μενίδι. Σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει. Αυτή την ώ...





Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μενίδι. Σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ στην περιοχή, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πάρει χάπια και έχει στείλει μηνύματα σε άτομα ενημερώνοντας ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζουμε ότι...

Αγανάκτηση και έντονες επικρίσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο το story του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram. Ο χορευτής χωρίς καμία απολύτως συγκατάθεση μαγνητοσκόπησε μία άγνωστη σε αυτόν γυναίκα σε ένα εστιατόριο όπου με περισσή ειρωνεία σχολίασε τα κιλά της και τα ρούχα της.

«Όταν ήμουν παιδί άκουγα ένα πράγμα συνέχεια: "όταν είσαι παχύς, δεν φοράς ρίγα οριζόντια"» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο χορευτής, καθήμενος σε εστιατόριο με δυνατή μουσική. «Το θυμάμαι από μωρό, ναι, δεν φοράμε ρίγα οριζόντια. Κοιτάξτε», συνεχίζει ο Ξιάρχο, στρέφοντας την κάμερά του στη γυναίκα που, εν αγνοία της για όλο αυτό, έτρωγε με την παρέα της στο διπλανό τραπέζι.

Το βίντεο αυτό και τα κατάπτυστα σχόλιά του προκάλεσαν τσουνάμι αντιδράσεων τόσο στο Twitter -το hashtag #ξιαρχο- είναι πρώτο trend όσο και γνωστών προσώπων της εγχώριας σόου μπιζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.