Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρόκληση Τούρκων με «απαγόρευση» ελληνικών ασκήσεων σε Σαμοθράκη-Λήμνο

Η τακτική της Τουρκίας γνωστή: δια της επαναλήψεως προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα. Η εμμονική της θέση περί αποστρατιωτικοποίησης νη...





Η τακτική της Τουρκίας γνωστή: δια της επαναλήψεως προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα. Η εμμονική της θέση περί αποστρατιωτικοποίησης νησιών του Αιγαίου διατυπώνεται σε κάθε ευκαιρία. Η Άγκυρα «απαγορεύει» στην Ελλάδα να κάνει ασκήσεις σε περιοχές πέριξ νησιών όπως η Σαμοθράκη και η Λήμνος.

Με μία ακόμη αντί-navtex μας υπενθυμίζει πόσο εκτός πραγματικότητας είναι η στάση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία πρόσφατα επαναδιατυπώθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό σε συνέντευξη του στο Mega. Να υπενθυμίσουμε τι είπε:

«Σε κάθε περίπτωση, αν τα καταφέρουμε να τα βρούμε εμείς με την Τουρκία αυτό δεν θα το οφείλουμε σε κανέναν τρίτο. Θα το οφείλουμε σε έναν ειλικρινή διάλογο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, πιστεύω στο ανώτατο επίπεδο. 

Γι’ αυτό και εγώ δεν έχω κόψει ποτέ τις επικοινωνίες με τον κ. Erdogan, για να μπορέσουμε να καθίσουμε να συζητήσουμε πώς θα επιλύσουμε το μείζον ζήτημα το οποίο μας απασχολεί 40 χρόνια τώρα, που είναι η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο»…

Πως και τι θα συζητήσουμε για «να τα βρούμε» με μία χώρα που αμφισβητεί τόσο ξεδιάντροπα την ελληνική επικράτεια;




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.