Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιματηρή ληστεία σε ψιλικατζίδικο – Αυτό είναι το προφίλ του δράστη – Γιατί εξετάζεται το σενάριο της εν ψυχρώ δολοφονίας

Με καλυμμένα χαρακτηριστικά και κινήσεις που δείχνουν εμπειρία φέρεται να μπήκε στο ψιλικατζίδικο ο άνδρας που τραυμάτισε θανάσιμα έναν 44χ...







Με καλυμμένα χαρακτηριστικά και κινήσεις που δείχνουν εμπειρία φέρεται να μπήκε στο ψιλικατζίδικο ο άνδρας που τραυμάτισε θανάσιμα έναν 44χρονο υπάλληλο στη Θεσσαλονίκη.

Η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο δράστης τρέχει επί της Γρηγορίου Λαμπράκη για να εξαφανιστεί. Δευτερόλεπτα πριν με τα χεριά του έχει σκοτώσει έναν 44 χρόνο υπάλληλο μίνι μάρκετ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο έχουν καταγραφεί καρέ – καρέ πολίτες που φτάνουν τυχαία στο σημείου πανικόβλητοι να προσπαθούν να ενημερώσουν τις αρχές και να βοηθήσουν τον άτυχο εργαζόμενο.

Λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα ο δράστης, εισέβαλε στο κατάστημα με το πιστόλι στο χέρι. Ακινητοποίησε τον 44χρονο και άρπαξε τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή. Ο υπάλληλος εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό του και δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι. Λίγο μετά έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος οπού άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο της δολοφονίας αξιωματικοί της ασφάλειας απέκλεισαν το σημείου και αναζήτησαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό που πιθανόν υπάρχει στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. και θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα του άκρως επικίνδυνου κακοποιού.

Όσοι γνώριζαν τον 44χρονο μιλούν για έναν άνθρωπο ήρεμο, που εργαζόταν κυρίως στη βραδινή βάρδια. Η είδηση ότι είναι νεκρός από τα χέρια ενός ληστή έχει σοκάρει όλη τη Θεσσαλονίκη.

Τα κλιμάκια των αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σαρώνουν την περιοχή για να εντοπίσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τόσο το δρομολόγιο του δράστη προς το μίνι μάρκετ, όσο και αυτό της διαφυγής του.
Το προφίλ του δράστη

Την ίδια στιγμή, υπάρχει ένα σοβαρό σενάριο ανατροπής στην υπόθεση. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της εν ψυχρώ δολοφονίας και από τα ευρήματα και από το βίντεο που κατέγραψε τη δολοφονία.

Οι αρχές έφτιαξαν ένα προφίλ του δράστη, σύμφωνα με το οποίο έχει ύψος 1,75 και βάρος 80 κιλά. Φορούσε σκούρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και κουκούλα, ώστε να φαίνονται τα μάτια του μόνο.

Πιθανολογείται πως ο δράστης φόραγε γάντια για να μην αφήσει δακτυλικά αποτυπώματα, ωστόσο οι αρχές εκτιμούν ότι υπάρχει η πιθανότητα να έχει αφήσει πίσω του DNA, το οποίο θα τους οδηγήσει στην ταυτότητά του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κάλυκα από 9άρι πιστόλι στον τόπο της δολοφονίας, με το σενάριο της εν ψυχρώ εκτέλεσης να εξετάζεται από τις Αρχές. Ο δράστης ενδέχεται να πυροβόλησε κάτω από λαιμό τον 44χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.