Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καυστικός όπως πάντα ο Αρκάς για τον κορωνοϊό, με ένα λιτό σκίτσο και λίγες λέξεις

 Τα κρούσματα κορωνοϊού παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, το ίδιο και οι διασωληνωμένοι, ενώ καθημερινά δεκάδες άνθρωποι φεύγουν χτυπημένοι από κ...





 Τα κρούσματα κορωνοϊού παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, το ίδιο και οι διασωληνωμένοι, ενώ καθημερινά δεκάδες άνθρωποι φεύγουν χτυπημένοι από κορωνοϊό. Και ο Αρκάς σχολιάζει καυστικά την κατάσταση.

Η επιδημιολογική κατάσταση των τελευταίων ημερών είναι «βαριά», εξού και τα μέτρα που ανακοινώνονται συνεχώς και αφορούν τους ανεμβολίαστους οι οποίοι πλέον είναι και οι πιο ευάλωτοι στον ιό.

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και η υψηλή μεταδοτικότητα την οποία βιώνουμε και βλέπουμε όλοι μας είναι το μείζον θέμα συζήτησης, απασχολώντας όλους, τους πολίτες, τους ειδικούς και την κυβέρνηση η οποία καλείται να διαχειριστεί την πανδημία.

Την κατάσταση αυτή με την ιδιαίτερη αύξηση των κρουσμάτων, το νέο καθημερινό φόβο όλων για το ενδεχόμενο να κολλήσουμε τον ιό, την πίεση στα νοσοκομεία κλπ περιγράφει με ελάχιστες λέξεις και ένα λιτό σκίτσο ο μοναδικός Αρκάς.

Δύο κορωνοϊοί συνομιλούν μεταξύ τους με τον ένα να ρωτά: «Καλά πάμε, ε;». και τον άλλον να απαντά: «Μπορούμε και καλύτερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.