Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ναι, μπορεί να είναι εξωγήινοι»: Πρώτη παραδοχή από την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ για τα ΑΤΙΑ

«Άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που εντοπίζονται να πετούν κοντά σε πολεμικά σκάφη του αμερικανικού ναυτικού και έχουν εντοπιστεί και από πιλ...





«Άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που εντοπίζονται να πετούν κοντά σε πολεμικά σκάφη του αμερικανικού ναυτικού και έχουν εντοπιστεί και από πιλότους ενδέχεται να είναι εξωγήινης προέλευσης».

Αυτό δήλωσε η επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DNI) Avril Haines, η οποία επιβλέπει και τις 16 υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του FBI και της CIA, κατά την διάρκεια ομιλίας της στην εκδήλωση Our Future in Space στην Ουάσιγκτον.

Η Haines έκανε την παραπάνω δήλωση όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα άγνωστα εναέρια φαινόμενα που έχουν καταγραφεί από το αμερικανικό Ναυτικό.

Η έκθεση UAP Task Force (Unknown Aerial Phenomena) που δημοσιεύθηκε από το Πεντάγωνο το καλοκαίρι παραδέχτηκε ότι υπήρξαν συναντήσεις μεταξύ αεροσκαφών και άγνωστων αντιεκιμένων.

Και ενώ η έκθεση, η οποία ανέλυσε 144 θεάσεις, δεν διευκρίνιζε ρητά μια πιθανή εξωγήινη συσχέτιση, αλλά ούτε και την απέκλεισε η επικεφαλής της DNI δίνει την δική της εκδοχή.

Η Haines φάνηκε να ανοίγει ακόμη περισσότερο την «πόρτα» για μια πιθανή σύνδεση με εξωγήινους στην εκδήλωση όπου μίλησε μαζί με τον επικεφαλής της NASA Bill Nelson, τον κορυφαίο ειδικό καθηγητή Avi Loeb και τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο Jeff Bezos.

Και παραδέχτηκε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πράγματα σχετικά με τις περίεργες συναντήσεις που η κοινότητα των πληροφοριών απλώς δεν καταλαβαίνει – υπογραμμίζοντας την ανάγκη για περισσότερη έρευνα.

«Τα κύρια ζητήματα για τα οποία έχει απασχολήσει το Κογκρέσο είναι οι ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των πτήσεων και τα θέματα αντικατασκοπείας», είπε στο φόρουμ.

«Υπάρχει πάντα το ερώτημα: είναι δυνατόν αυτά τα αντικείμενα να είναι κάτι άλλο που απλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε και το οποίο μπορεί να είναι πέρα από τον πλανήτη μα;» διερωτήθηκε.

Ο Χέινς φάνηκε να διστάζει όταν ανέφερε στο ακροατήριο τη λέξη «εξωγήινοι».

Είναι το πρώτο κορυφαίο στέλεχος στην κοινότητα των πληροφοριών των ΗΠΑ που υπαινίσσεται μια εξωγήινη συσχέτιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.