Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κτηνωδία στην Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία για άγριο κατ' επανάληψη βιασμό... κουταβιού...!!!

Σοκάρει η αποκάλυψη μίας φρικιαστικής κτηνωδίας στην Αλεξανδρούπολη, με θύμα ένα μικρό κουτάβι 4,5 μηνών. Σύμφωνα με φιλοζωική ομάδα ένα σκ...







Σοκάρει η αποκάλυψη μίας φρικιαστικής κτηνωδίας στην Αλεξανδρούπολη, με θύμα ένα μικρό κουτάβι 4,5 μηνών. Σύμφωνα με φιλοζωική ομάδα ένα σκυλάκι βιάστηκε, με τον δράστη να έχει επικηρυχθεί.

«Εμείς προσφέρουμε 3.000 ευρώ ως αμοιβή για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας που αφορά το σκυλί. Οποιαδήποτε πληροφορία κι αν είναι αυτή. Ποιος το είχε, εάν είδε κάτι, εάν παρατήρησε οτιδήποτε, διότι αυτή η πράξη δεν έγινε μόνο μία φορά, αλλά κατ’ εξακολούθηση. Το σκυλάκι φέρει τραύμα ημερών» τονίζει στο GRTimes η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» Άννα – Μαρία Ζαφειριάδου.

Στη συνέχεια προσθέτει για το φρικιαστικό γεγονός: «Το ζωάκι είναι 4,5 μηνών και βιάστηκε επανειλημμένα με βιαιότητα και με αντικείμενα παρά φύση, ενώ λείπει και ένα κομμάτι από τον πρωκτό του. Εξακολουθεί να κάνει χαρούλες, αλλά όποιος το αγγίξει κάτω από τη μέση, πονάει πάρα πολύ και φυσικά φοβάται. Αυτές τις ημέρες νοσηλεύεται στην κλινική, παίρνει βαριά χάπια και παυσίπονα αλλά δεν έχω ιδέα εάν θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε».
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον δράστη

Η πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» αναφέρει ότι παρά τη δημοσίευση και την «επικήρυξη» του δράστη, ακόμη δεν υπάρχει καμία πληροφορία για αυτόν.

«Δεν έχουμε τίποτα προς το παρόν. Σιγή από όλους. Ούτε στην αστυνομία για καταγγελία δεν έχουν πάει. Πρέπει να πάω εγώ στην αστυνομία από την Ξάνθη να κάνω καταγγελία για κάτι που έγινε στην Αλεξανδρούπολη», αναφέρει χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.