Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλάνδρι: Αποσωληνώθηκε ο γιατρός – Υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία! Έχει επαφή με το περιβάλλον ο 68χρονος που πυροβόλησε η εικαστικός...

Σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το μεσημέρι φαίνεται πως είναι ο 68χρονος γιατρός που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς από την 49χρονη ει...







Σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το μεσημέρι φαίνεται πως είναι ο 68χρονος γιατρός που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς από την 49χρονη εικαστικό την Πέμπτη (11/11) στο Χαλάνδρι.

 
Ο γιατρός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αποσωληνώθηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, και έχει επαφή με περιβάλλον.

Οι γιατροί, ωστόσο, περιμένουν να περάσει και το πρώτο 24ωρο. Ο 68χρονος υπεβλήθη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του καναλιού σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις που κράτησαν πολλές ώρες με τη συμμετοχή γιατρών πολλών ειδικοτήτων.

Υπεβλήθη σε επέμβαση στο λεπτό έντερο, στην ουροδόχο κύστη και στον θώρακα, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται.

Σημειώνεται πως η 49χρονη κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφάλειας ΒΑ Αττικής, όπου θα παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα οπότε αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.