Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγρίνιο: Επί μήνες πάσχιζα να τον πείσω για το εμβόλιο, λέει ο γιος 58χρονου που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό... «Κάποιος τον φόβισε, ένας από αυτούς τους... έξυπνους»

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αγρινίου εξαιτίας του θανάτου 58χρονου ανεμβολίαστου άνδρα από κορονοϊό. Ο γιος του, δε, αποκ...









Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αγρινίου εξαιτίας του θανάτου 58χρονου ανεμβολίαστου άνδρα από κορονοϊό. Ο γιος του, δε, αποκάλυψε ότι για καιρό προσπαθούσε να πείσει τον πατέρα του να εμβολιαστεί, αφότου εκείνος ακύρωσε το ραντεβού που είχε κλείσει.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ανέφερε: «Άργησε να πάει. Του το λέγαμε. Έλεγε θα περιμένω, θα περιμένω να δω τι θα γίνει μέχρι τον Νοέμβριο και θα κλείσω ραντεβού». Συμπλήρωσε υποστηρίζοντας πως τελικά ο πατέρας του έκλεισε ραντεβού για να εμβολιαστεί το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά άκουσε κάποιους από τον περίγυρό του και το ακύρωσε.

«Κλείνει το ραντεβού του τελικά στα μέσα καλοκαιριού, το οποίο και ακυρώνει μετά από παρότρυνση καλοθελητών. Το είχε ακυρώσει το καλοκαίρι γιατί κάποιος τον φόβισε. Ένας από αυτούς τους… έξυπνους», σχολίασε. Την τραγωδία της οικογένειας, δε, εντείνει και το γεγονός πως φέρεται οι δικοί του άνθρωποι τελικά να του άλλαξαν τη γνώμη για το εμβόλιο και θα έκανε την πρώτη δόση σύντομα, αλλά δεν πρόλαβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.