Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραύμα από σφαίρα φέρει ο 44χρονος υπάλληλος που δολοφονήθηκε από ληστή σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων και του ψιλικατζίδικου, αναζητούν οι αρχές τον δράστη στης ληστείας σήμερα τα ξημερώμ...







Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων και του ψιλικατζίδικου, αναζητούν οι αρχές τον δράστη στης ληστείας σήμερα τα ξημερώματα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 44χρονο υπάλληλο.

Ο 44χρονος Μάριος, ο οποίος εργαζόταν κυρίως τις βραδινές ώρες, πάλεψε για τη ζωή του, αλλά τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον ληστή με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι του προκάλεσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο βρέθηκε και ένας κάλυκας γεγονός που μαρτυρά ότι ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον μία φορά. Τον άτυχο υπάλληλο εντόπισε διερχόμενος περαστικός, ο οποίος ενημέρωσε αστυνομία και ΕΚΑΒ. Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Όπως προέκυψε, φέρει και τραύμα από σφαίρα στο σώμα του, καθώς, σε ακτινογραφία που υπεβλήθη η σορός του, εντοπίστηκε βλήμα στο ύψος του θώρακα.

Ο δράστης φαίνεται να τον έχει πυροβολήσει στο πάνω μέρος του κεφαλιού, με την σφαίρα να καταλήγει στον θώρακά του. Αυτά τα ευρήματα αναμένεται να επιβεβαιωθούν κατά τη διάρκεια της νεκροτομής, που θα γίνει τη Δευτέρα από τον ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.