Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

43χρονος στρατιωτικός πάλεψε 6 μήνες με τον κορονοϊό – Τι λέει τώρα

43χρονος στρατιωτικός πάλεψε 6 μήνες με τον κορονοϊό – Τι λέει τώρα ο Γιώργος Αυγέρος για τον εφιάλτη που έζησε από τον περασμένο Μάιο Η ισ...







43χρονος στρατιωτικός πάλεψε 6 μήνες με τον κορονοϊό – Τι λέει τώρα ο Γιώργος Αυγέρος για τον εφιάλτη που έζησε από τον περασμένο Μάιο

Η ιστορία του δίνει μια απάντηση σε όσους αμφισβητούν τη σοβαρότητα της νόσου Covid-19. Η περιπέτειά του ξεκίνησε την περασμένη Πρωτομαγιά και χρειάστηκαν έξι ολόκληροι μήνες για να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο λόγος για τον 43χρονο υπαξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, Γιώργο Αυγέρο, που διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό τον περασμένο Μάιο και μετά από πολλές ημέρες στην εντατική, βρίσκεται και πάλι μαζί με την οικογένειά του.
Ο στρατιωτικός πάλεψε 6 μήνες με τον κορονοϊό

Ο 43χρονος Γιώργος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με προβλήματα στο αναπνευστικό, την 1η Μαΐου και νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στην κλινική Covid, όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε και στις 7 Μαΐου διασωληνώθηκε.

Ύστερα από 39 βασανιστικές ημέρες, στις 15 Ιουνίου ο Γιώργος διαγνώστηκε αρνητικός. Η κατάστασή του όμως παρέμενε σοβαρή και έτσι κρίθηκε ότι η νοσηλεία έπρεπε να συνεχιστεί στη Γενική ΜΕΘ.

Το πρωί της 21ης Ιουλίου, 82 ημέρες μετά την εισαγωγή του, ο 43χρονος υπαξιωματικός βγήκε από το νοσοκομείο.

Χρειάστηκαν, όμως, ακόμη 2,5 μήνες στο Αττικό Κέντρο Αποκατάστασης και το 401 Νοσοκομείο, ώστε τέλη Οκτωβρίου πια να επιστρέψει σπίτι του.

«Να ακούτε τους επιστήμονες», τονίζει ο Γιώργος με την ευχή κανένας άνθρωπος να μη χρειαστεί να περάσει όσα πέρασε εκείνος.

«Να ακούτε τους επιστήμονες και να μην πιστεύετε ότι σας λένε διάφοροι. Χάρη στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό εγώ κατάφερα να επιστρέψω σπίτι μου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους, στο Νοσοκομείο Λαμίας και ειδικά στους ανθρώπους της ΜΕΘ, στο προσωπικό του Αττικού Κέντρου Αποκατάστασης και του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου», λέει συγκινημένος ο κ. Αυγέρος στο lamiareport.

«Με αγωνία ζούσαν καθημερινά οι δικοί μου άνθρωποι για να βγω νικητής. Και στη συνέχεια, πολλές ακόμη ώρες για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και εντέλει να επιστρέψω στο σπίτι μου», προσθέτει ο 43χρονος στρατιωτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.